Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Iunie 2025 sunt:
Salut. Cum sa fac bani cu browserul Brave?
Pot duce ceva la amanet si sa iau bani pe el daca am 15 ani?
Daca vreau sa vand un produs pe OLX, iar cumparatorul comanda cu Posta Romana, vine un curier la mine sa ridice coletul sau trebuie sa ma prezint la Posta?
Daca vreau sa vand un produs pe OLX, trebuie sa printez eu AWB- ul? Fiindca am inteles ca pot sa selectez din OLX cand confirm comanda sa vina curierul cu AWB- ul deja pregatit eu doar sa am coletul...? (mai mult)
Ce fel de materiale promoționale sunt mai potrivite pentru firme mici? Am început recent un business și caut idei pentru materiale promoționale care chiar funcționează – nu doar pixuri și flyere....? (mai mult)
E legal să mi se oprească garanție de 2 săptămâni la locul de muncă? Eu am început pe 27 luna trecută și luna asta iau bani pe 4 zile… tocmai luna viitoare iau bani întregi și cu...? (mai mult)
Am văzut un etf uranium, luna asta a crescut cu până la 37% de ce așa mult? Și când e să scadă tot la fel scade foarte mult?
Buna, Care este cea mai mica dobanda / an, /banca pentru un credit de nevoi personale, 5000 euro, pe un termen de maxim 5 ani, pentru un salar minim pe economie, dar cu vechime in campul muncii,...? (mai mult)
Am 6 luni de munca fara restante sau ceva. Pot sa primesc un credit de undeva? Am 20 de ani
Cât pot cere în Italia pe un Acer Aspire A515-41G-F2SH? FX 9800P 8GB Ram DDR4 și RX 540 2GB
Dacă merg pe tir, am făcut acum un an cursuri de manichiura, au venit la mine fete să le fac unghii, aș putea după ce se termina programul să fac unghii pe tir sau trebuie să merg la ele...? (mai mult)
Buna, am o problema. Am intrat pe site ul Finda.net pentru ca si- a pierdut telefonul mama mea si am vrut sa- l localizez cu numarul ei de telefon. A trebuit sa platesc 3 lei si am facut- o. Acum dupa...? (mai mult)
Cum obișnuiți sa investiți banii economisiți?
Buna TPU! Vreau sa iau un credit de 18. 000RON pentru amenajare si renovare.Pe 10 ani as putea lua de la UniCredit? Sau de unde pot sa iau pe 10 ani?
Bună! Caut ceva de lucru manual la domiciliu cine poate sa îmi ofere ceva m-as bucura Sunt din Bihor
Am băgat 900 euro în ETF-uri și 100 euro in crypto și în câteva zile am pierdut 40 euro. Sa am încredere și că mai târziu să câștig ceva? E prima oară când bag
Salut! Poate nu o sa pară o postare prea adecvată pentru TPU, dar caut de închiriat o garsoniera in Suceava, preț 100-150 euro.Sunt o studenta liniștită, nu fumez.
Bună TPU! Sunt client Alpha Bank și viitor client UniCredit Bank.Am primit cardul de debit, am activat aplicația UniCredit Banking și după doua zile m- a sunat cineva de la Unicredit, nu am putut...? (mai mult)
Bună ziua. Cum sa transfer bani de pe card avantaj pe revolut, va rog frumos?
Cum faci bani de acasa?
Ati luat vreodata credit de la FlexCredit? Ce sumă, pe cât timp și cât a trebuit să dați inapoi? Eu cât ar trebui sa dau inapoi pentru 3000 pe 8 luni?
Care bancă este mai sigură, profitabilă, ofertantată și la care să ai beneficii mult mai bune și de folos! BT, BCR, BRD, ING, CEC?
Bună tuturor.As dori sa fac un cinematograf în aer liber.Are cineva informații de unde as putea lua filmele? inclusiv cele care sunt la cinema? mulțumesc Ofer fundita
Urgent! Daca DAE este 666.88% pe 8 luni pentru suma de 3000 ron, care este suma totala de dat? Fara sfaturi, doar raspunsul scurt
Buna ziua! Am cumparat de aproximativ 1 an un apartament prin credit ipotecar si doamna de la banca mi- a zis ca in cazul in care ma razgandesc si vreau sa il vand am aceasta posibilitate si as dori sa...? (mai mult)
Bună ziua, am făcut luna trecută un credit la BRD si as avea nevoie de o sumă suplimentară, se poate?
Sunt la cules de căpșuni în Germania și sunt plătit la lădiță, iau două lădițe le umplu și după le duc ( mai multe nu se pot lua) sunt multe stricate și lucru pe cărucior, cei buni de ...? (mai mult)
Buna ziua. Mia fost blocat cardul cec bank pentru că nu am actualizat datele la timp. Este sigură actualizarea datelor online? Trebuie trimis buletinul, un selfie... Acum mă întreb dacă procedura...? (mai mult)
Din ce bani se mai susține tara românească? Stim bine ca nu mai face export de zacaminte minerale petrol gaze apa naturala ce era pe timpul lui ceausescu google zice ca mai exportam cereale dar stim...? (mai mult)
Majoritatea pariază la pariuri sportive, păcănele dar numai bine e sa ii investească în stocuri?
ETF sau cryptomonede in care ai investi? Am auzit că ETF e foarte bun
URGENT! La ce banca/ifn pot face imprumut de 1600 iar sursa de venit fiind indemnizația de sprijin pentru tinerii ieșiți de sub masura de plasament? Am 19 ani, momentan fara loc de muncă. Am înțeles...? (mai mult)
Știți că aplicația BT adică de la banca Transilvania are opțiunea aia de investire. E ca crypto? Merita oare?
Salutare! Cum închiriez și eu un apartament sau studio în Olanda. Pentru sex
Cum pot câștiga bani pe net fara actul de identitate că numai necazuri am avut am cont bancar
Cine a mai investit cu eToro? Daca da cum e? Ai câștigat ceva sume?
Buna- seara TpU, ca maseur independent (merg la persoane acasa), cum as putea sa formulez propunerea de a le face masaj? Sa fie entuziasmant, si nu orice entuziasm, unul contagios, ca sa accepte cat...? (mai mult)
Buna ziua! A primit cineva pana acum vreo scrisoare de la Finopro? Am scandenta o rata si voiam sa stiu daca primesc acasa prin posta vreo înștiințare.
Salut! La un extras de cont soldul este important, apare pe el sau nu? Pot face ceva sa nuapara?
Bună ziua, am și eu o problemă legată de aplicația trust wallet. Un copil mi- a propus să nu plătească un produs de pe olx prin trust wallet, mi- a trimis suma de 330€ și ca să- i pot retrage...? (mai mult)
Dacă închiriez o garsoniera cu contract la anaf eu sunt obligat sa stau în chirie un anumit nr de luni?
Buna seara! In cat timp este angajatorul obligat sa-mi ofere decizia de incetare in cazul demisiei? Multumesc
Am experiență în redactarea de articole și sunt interesată să colaborez cu platforme românești care oferă remunerație pentru conținut scris. Cunoști site- uri de încredere din România unde...? (mai mult)
Am facut o cerere de credit prin aplicatia bancii raiffeisen, a facut simulatea creditului, mi- au dat mai multe documente sa le accept (de genu privacy policy, utilizatea datelor personale, imi verifica...? (mai mult)
Daca am vândut ceva pe OLX, iar pe site- ul curierului scrie ca data de virament este astăzi, 28 mai, cand primesc banii in contul meu BCR? Este posibil ca cel care a achiziționat produsul sa nu ...? (mai mult)
Lucrez la un birou de fonduri europene. Cu contract de munca, la zi totul Ok. Dar am o problema cu orele suplimentare sau cu bonusul de merit, pe care spune ca mi- l va da dar așteaptă sa între finanțarea,...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa ma duc in strainatate sa muncesc ca electrician, mai exact in Franta, am o experienta de un an si 2 luni, liceul terminat, fara bac, detin diploma de electromecanic si europass....? (mai mult)
Ce părere aveți de creditele la BANCA TRANSILVANIA (pentru a cumpara un apartament)? A facut cineva? As vrea sa aud sfaturile voarte si ce experiență ați avut.
Stiu ca sunt foarte multi oameni aroganti aici care doar judeca si comenteaza aiurea. Intrebarea asta este doar pentru cei care au trecut prin aceeasi situatie. Locuiesc în chirie cu cineva de la 18 ani,...? (mai mult)
Daca pic la o institutie MAI nu o sa mai pot da probele de admitere 6 luni de zile? De exemplu daca pic probele la academie nu o sa mai pot sustine probele din toamna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
UserName250000 întreabă:
Monkeydluffy033 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.