Nu. Iti dau un exemplu: faci o fabrica noua ca sa produci mai mult. Costul marginal este noua fabrica, venitul marginal acopera cheltuielile cu noua fabrica. Profitul maxim este ca ti-ai dublat/triplat etc puterea de productie si ai ramas cu noua fabrica pe care o folosesti sa produci in continuare. Banuiesc ca nu te-apuci sa investesti intr-o fabrica daca nu este cerere. Daca cererea scade atunci te apuci de analizat SWOT si STEP + cei 4 P sa vezi ce se intampla si investesti acolo unde trebuie (care iar va fi un cost marginal care sa iti aduca un profit ce tinde spre maxim).
Da, doar ca tot nu e corect si nu mai stiu cum sa ii explic profului, pentru ca crede ca nu am inteles si imi cere sa-i tot explic. In manual asa e: "La al cincilea lucrator, venitul marginal devine egal cu sotul marginal al muncii, productia se situeaza la nivel optim, profitul va fi maxim. Firma va trebui sa inceteze angajarile, deoarece de la al saselea lucrator costurile marginale depasesc veniturile marginale si profitul va incepe sa scada."
I-am explicat si asa cum ai spus tu si tot zicea ca nu e bine.
El zice ca costurile marginale sunt salariile platite si venitul marginal e cat castiga firma pe muncitor. Spune ca atunci daca astea sunt egale atunci ar trebui sa fie profit 0, oare? (e intrebare capcana, nu are cum sa fie 0).
Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g
LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95
Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587
VulpeaDinUmbra întreabă: