| ChioreanuIonut a întrebat:

Pai și cum fac bani?

13 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Din ce anume? O afacere?

| Solane a răspuns:

Muncind, baiete.
Alta solutie nu este.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Muncind 12 ore nu dormind toata ziua.

| johnnny123 a răspuns:

Oare de ce niciodată cei care întreabă "cum fac bani" nu spun și ce știu să facă pentru banii ăia?

| gabicoo a răspuns:

Cu sudoare.

| Ambivert a răspuns:

Fără studii e grele.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Waw, munca, un concept nemaiauzit, nemainitalnit!
https://www.tpu.ro/......ctie-spre/

| Kiran a răspuns:

Depinde, poti sa lucrezi tu full time si sa mai faci dupa cateva luni ore suplimentare, poti daca ai un buget actual sa investesti in ceva de viitor sau daca esti mai frumos, poti sa locuiesti cu o fata ce practica Of sau videochat, unde industria asta intr-adevar imorala dar unde pot exista bani multi fara a pune "trupul" in joc.

Pe scurt ai de ales, fie muncesti sau te gandesti la o afacere online ce trebuie oricum sa muncesti ore zilnic pentru a-ti aduce profituri considerabile, fie alegi varianta a doua unde banii sunt mai usor de facut dar nu de tine ci de o fata, (aici intervin niste schimbari de comportament din partea ta pentru a beneficia de atentia fetei)

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kiran):

"daca esti mai frumos, poti sa locuiesti cu o fata ce practica Of sau videochat"
Pai si cum face el bani? Sau tu recomanzi ca el sa ia banii fetei?
Am citit si restul raspunsurilor tale iar sfaturile tale au mereu ceva off: tenta de exploatare, mintit parintii cu scopul de a intra in retele de trafic de carne vie, totul prezentat ca si cum ar fi ceva firesc.
https://www.tpu.ro/......careva-in/

| Kiran a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Exista mereu echilibru sau parti extreme in ambele sexe, nu doar despre barbati sau femei, uneori unele femei contribuie financiar, alteori barbatii, alteori este echitabil din ambele parti si nu va sta pe banii fetei, ci cum clasic un barbat trebuie sa fie financiar stabil iar femeia sa aiba o buna "educatie" pentru a avea grija de casa (nu doar de curatenie, gatit, spalat, etc) ci de a aduce un plus cognitiv in aceasta cum ar fi redecorari, modernizari, etc, se poate si femeia sa aiba un status mai superior financiar si sa coopereze cu barbatul, nu am spus ca el sa trandaveasca in casa in timp ce femeia colaboreaza cu vreun studio, lume se schimba sa nu uitati asta

Sunt indignat de faptul ca sugerati cum ca, as fi partener indirect cu o asemenea organizatie.
Eu unul va spun moral ca nu sunt o persoana cu intentii rele sau prost gestionabila cu situatiile, in acel context, respectiva fata ar fi procedat in orice mod si-ar fi dorit, totodata aveti o opinie scazuta despre dragostea dintre granite cu alte tari, bazata pe niste povesti si scepticism, sa nu uitam ca avem romance casatorite cu barbati din afara, de exemplu cazul Ferrari. Nu intotdeauna o poveste are un final nefericit, daca dvs ati avut o viata mai complicata nu determina o asemenea generalizare.

| minrest a răspuns:

Inveti o meserie si apoi o practici.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kiran):

Nu e deloc intelept sa faci presupuneri despre interlocutorii tai.
"viata mai complicata"
"opinie scazuta despre dragostea dintre granite cu alte tari"
Atata timp cat nu stii nimic despre mine, nu mai abera!

| IonelFlorianUrzica a răspuns:

Nu o asculta pe LaSteauacareaRasarit! Are idei comuniste! Sigur a votat cu George Simion! Nu trebuie sa muncești ca să faci bani, fa-te influencer, eu cu iubita mea asa vrem sa facem și se câștigă!

Întrebări similare