Asa am fost si eu!
ia-ti o pusculita care nu se poate deschide! ![]()
Eu imi doresc un longbord, (cel mai bun din lumeee! \m/ :* ) si nu vreau sa ii cer mamei 12 milioane pentru asta!
k oricum nu miar da... deja am facut 2 milioane dupa ce mi-am cumparat pusculita aia!
dupa ce ai facut suficienti banuti o deschizi!
BAFTA! :*
1. Poti sa te faci reprezentant la avon sau unde ti se pare tie mai avantajos! :*
2. Cauta-ti un job de impartitor de pliante in timpul liber!
ps. ROLE AGRSIVE? :O bv!
sper sa iti reuseasca toate schemele repede! ![]()
Pai nu e prima pereche, mam mai dat si deja imi ies multe.
Imi plac la nebunie "schemele" cu rolele agresive! =p~ ARATA... BESTIALLLL!
![]()
BAFTA CU CELE NOI!
Ai putea lucraaa
gaseste-ti un job part-time si asa chiar faci bani repede si fara prea mari batai de cap. nu stiu, ceva la modu' sa fii promoter, sa imparti pliante prin cartier de la hipermarketuri, supermarketuri. la fel poti sa-ti pui o parte din "banii de buzunar" deoparte, presupun ca esti inca la scoala si mnah...iti poti pune lasa alocatia pe cont, fara sa ridici banii, la fel poti adauga o data la o sapt, doua suma pe care ai economisit-o, si asa stii ca ai banii pusi bine si nu te "tenteaza" sa-i cheltuiesti.
sa stii ca faza cu banii pusi pe card chiar merge. eu ti-am zis aici exact ce-am facut eu. ![]()
am fost promoter, banii imi intrau in cont si nu m-atungeam de ei. si la fel si alocatia am lasat-o acolo.
alta idee nu am.
Am uitat sa spun ca imi este greu sa strang bani...mereu strang 2-300 de lei, apoi "buf" ii cheltui.
Asa am fost si eu!
ia-ti o pusculita care nu se poate deschide! ![]()
Eu imi doresc un longbord, (cel mai bun din lumeee! \m/ :* ) si nu vreau sa ii cer mamei 12 milioane pentru asta!
k oricum nu miar da... deja am facut 2 milioane dupa ce mi-am cumparat pusculita aia!
dupa ce ai facut suficienti banuti o deschizi!