| marian1199 a întrebat:

Ce sfaturi imi dati pentru a putea strange 900 de lei pentru a imi cumpara Samsung galaxy tab 2 7.0. Nu le pot cere parintilor pentru ca deja ei imi dau 2500 de lei pentru o tabara si o pereche de role agresive, deci pentru tableta trebuie sa strang singur. As vrea sa ii pot stranga pana in august cand plec in tabara. Ce sfarturi imi dati, Dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| MickyloveAndySixx a răspuns:

Asa am fost si eu! laughing ia-ti o pusculita care nu se poate deschide! big grin

Eu imi doresc un longbord, (cel mai bun din lumeee! \m/ :* ) si nu vreau sa ii cer mamei 12 milioane pentru asta! sad k oricum nu miar da... deja am facut 2 milioane dupa ce mi-am cumparat pusculita aia!
dupa ce ai facut suficienti banuti o deschizi! big hug

BAFTA! :*

7 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Îi ceri la mama ta în fiecare zi să-ți iei fructe. și tu îi strângi.

| MickyloveAndySixx a răspuns:

1. Poti sa te faci reprezentant la avon sau unde ti se pare tie mai avantajos! :*
2. Cauta-ti un job de impartitor de pliante in timpul liber!

ps. ROLE AGRSIVE? :O bv!winking sper sa iti reuseasca toate schemele repede! big hug

| marian1199 explică (pentru MickyloveAndySixx):

Pai nu e prima pereche, mam mai dat si deja imi ies multe.

| MickyloveAndySixx a răspuns (pentru marian1199):

Imi plac la nebunie "schemele" cu rolele agresive! =p~ ARATA... BESTIALLLL!

big hug
BAFTA CU CELE NOI!winking

| FlorenceVi a răspuns:

Ai putea lucraaa
gaseste-ti un job part-time si asa chiar faci bani repede si fara prea mari batai de cap. nu stiu, ceva la modu' sa fii promoter, sa imparti pliante prin cartier de la hipermarketuri, supermarketuri. la fel poti sa-ti pui o parte din "banii de buzunar" deoparte, presupun ca esti inca la scoala si mnah...iti poti pune lasa alocatia pe cont, fara sa ridici banii, la fel poti adauga o data la o sapt, doua suma pe care ai economisit-o, si asa stii ca ai banii pusi bine si nu te "tenteaza" sa-i cheltuiesti.
sa stii ca faza cu banii pusi pe card chiar merge. eu ti-am zis aici exact ce-am facut eu. big grin
am fost promoter, banii imi intrau in cont si nu m-atungeam de ei. si la fel si alocatia am lasat-o acolo. thinking alta idee nu am.

| anutzaEu a răspuns:

Pai ai putea sa economisesti...

| marian1199 explică:

Am uitat sa spun ca imi este greu sa strang bani...mereu strang 2-300 de lei, apoi "buf" ii cheltui.

| MickyloveAndySixx a răspuns (pentru marian1199):

Asa am fost si eu! laughing ia-ti o pusculita care nu se poate deschide! big grin

Eu imi doresc un longbord, (cel mai bun din lumeee! \m/ :* ) si nu vreau sa ii cer mamei 12 milioane pentru asta! sad k oricum nu miar da... deja am facut 2 milioane dupa ce mi-am cumparat pusculita aia!
dupa ce ai facut suficienti banuti o deschizi! big hug