| drey99 a întrebat:

Salut am 15 ani si as dori sa strang in maxim 1 an 3500 Lei cum as putea face asta?

Răspuns Câştigător
| Eddyy a răspuns:

Pai o parte din bani o strangi acuma de Craciun si la colindat, o alta parte mica de Paste cand mergi la " stropit" si in vacanta de vara poti lucra in folosul comunitati sau ceva de genu. Ai carti care nu-ti mai trebuie reviste jocuri le poti vinde pe Tocmai.ro sau Mercador.ro.FUNDA?

6 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Strange cupru big grin faci bai multi sau vide produse pe mercador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista in tara asta multi care au dublul varstei tale si care sunt competenti in mai multe domenii care nu reusesc usor aceasta performanta.
Succes.

| Hexiled a răspuns:

Ajutati parinti
Participa la concursuri
Economiseste banii de buzunar
eu daca-i strang as avea 2200lei
Ajuta oameni din apropierea casei tale
Munceste funda?

| bogddy25 a răspuns:

Pi poti sa faci bani online dar poti sa faci si 150 euro pe luna cum am facut si eu dar iti trebuie sa stii daca esti interesat te ajut eu si iti explic maimulte pe mess id radio_romania2013@yahoo.com

| madagaskar a răspuns:

UIte metoda mea:
Gasesti un site online cu lucruri ieftine, cunosc unul sclearenco19@bk.ru (t-il spun). Multe din lucruri nu sint disponibile in diferite tari.
Trebuie sa investesti.
Cumperi lucruri frumoase si interesante si le vinzi conform standartului tarii tale.
Eu zic, mi-am facut un site fac in minimum 600 lei pe luna.
FUNDA?

| kLEyNN a răspuns:

Marketglory, un joc interesant, care cu ceva rabdare puteti sa castigati si bani REALI. Pentru inscriere, click pe linkul de mai jos.
http://www.marketglory.com/strategygame/Adrian102
DACA ESTI SERIOS SI AI RABDARE, IN TIMP POTI FACE SI BANI REALI, CCA. 100E / LUNA