Pai nu poti, trebuei sa ai 18 ani pentru ca trebuei sa dai date reale acolo, numele contului de Paypal, trebuei sa fie identic cu numele credit cardului pe de Paypal.
Nu te juca cu paypalul, ca-i cea mai mare comapnie internationala de plati online si odata ce iti bato joc de ei, in veci nu-ti mai poti afec cont la ei. Oricum ei te verifica bancar si legal.
Cand legi contuld e pyapal cu ei, trebuie sa pui cardul bancar din care ei retarg $2, trimitandu-ti un cod de 4 cifre in extarsuld e conr, pe care tu il ia de la banca ta si -l reintroduci in sistemul lui paypal.
Verificarea este laborioasa dar merita, pentru ca sunt extrem de seriosi si cine se joaca cu ei, o fura urat de tot.
Deci, copilasii de 15 ani nu au ce cauta in paypal, asta este legela si nu se permite asa ceva.
Fa-ti-l pe numele unui parinte sau prieten care are 18 ani pentru ca uneori ti-l verifica si daca nu poti dovedi ca ai 18 ani, ti-l inchid.
Stii cumva un site unde as putea faci cam 10euro pe ora sau toate site-urile sunt fake?
Doar ca transcriptionist stiu se poate, dar trebuie sa stii foarte bine engleza, mai ales pentru ca de obicei sunetul nu e bun si nu vei auzi prea bine ce se spune pe acolo si mai erau site-uri in care trebuia sa dai pe niste reclame, dar castigi prea putin acolo ca sa merite. In afara de astea, nu prea ai ce face.
Poti daca-ti faci pe numele alor tai.Altfel risti sa-l inchida astia.Referitor la ce l-ai intrebat pe Sn4k3 nu exista site-uri pe care sa faci 10 Euro pe ora. Poti sa faci aceasta suma intr-o sapt daca muncesti intens sau iti ia si mai mult timp.Nu sunt fake, insa castigi prea putin pe acele site-uri(de ex: viespar)
Tot ce trebuie sa faceți este sa va Jucați jocurile din aplicație strângeți tichete si apoi le transformați in dolari pe care puteți să i scoateți in PayPal, pe card când ajungeți la suma de 10 dolari. Dati pe link-ul asta https://www.winrgames.com/wgw/ref?code=3M5AD sa va descarcati aplicați, va Creați un cont și începeți sa va Jucați. Intrați in meniul jocului pe undeva pe acolo va apare "Invite Code" scrieți codul acesta 3M5AD si veți primi 10 dolari. Încearcă merita!
Salut, am 15 ani si am cont de paypal de aproape 2 anii si am efectuat multe transferuri, nu se intampla nimic.
Daca esti interesat de subiectul la care ai intrebat te astept cu un cont pe http://gh-zone.eu