| kokos3l a întrebat:

Am schimbat prin PAINT IBAN-ul la o chitanta pentru a pacali pe cineva... se poate intampla vreo ceva? Adica sa ma acuze de falsificarea chitantei? Eu am luat o poza cu o chitanta de pe net si am schimbat IBAN si am trimit poza acelei persoanei.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca i-ai spus ca NU e o chitanta reala, ca e doar o joaca/pacaleala, ca ai modificat ceva intr-o copie a documentului, e ok. Daca ai pretins ca este un document real, scanat de tine, atunci e fals si uz de fals. Politia te poate gasi cu usurinta, mai ales pentru o infractiune grava, e suficient sa fi trimis documentul de pe o conexiune personala la net. Cel mai bine este sa discuti cu persoana respectiva, sa-ti ceri iertare si sa o convingi sa nu depuna plangere la politie

4 răspunsuri:
| emanuel96 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, dar sunt sigur ca vei avea belele daca vei fi descoperit, daca nu "life goes on" big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te reclama, se numeste fals si uz de fals si se pedepseste. Nu e pacaleala, e infractiune.

| kokos3l explică (pentru Brigaela):

Da, dar nu am falsificat documente reale, am schimbat IBAN de la o poza cu o chitanta, atat, iar poza i am trimis o prin mess, el nu are datele mele, nu stie nimic de mine.

| myself405 a răspuns:

Poti primi de la 1 la 5 ani. Nu te mai juca de-a falsificarea actelor.