Da, dacă ai ținut mașina așa bine, cu toate reviziile făcute la timp și distribuția schimbată recent, poți să o folosești pe termen lung să aduci mașini pe platformă din Germania fără bătăi mari de cap. Totuși, având în vedere kilometrajul, trebuie să fii atent la uzură și să faci întreținere preventivă, mai ales dacă tragi platformă încărcată des. Motorul și cutia suportă bine, dar suspensiile, frânele și alte componente trebuie monitorizate regulat. Dacă menții ritmul ăsta de mentenanță, ar trebui să meargă fără probleme serioase.
Frânele o să le schimb în viitorul apropiat, acum am trebuie de 3000km, marca asta a cumpărat taică miu, eram plecat și el nu se are cu mărcile pieselor, o să pun brembo sau textar și la suspensi o să le fac o verificare (sunt pe perne ) și sunt de când e mașina … în rest nu am ce, când pică pică … despre motor când va pica nu știu ce să fac … să îi refac setul motor sau să îl schimb total. o să fac undeva la 24. 000km pe lună deci clar ca va pica și motorul cândva