Sa faci o pagina pe Facebook? dara pe Facebook deja exista asa ceva, toti oamenii acolo is posteaza ce au de vanzare.Marketplace se numeste.Deci sa faci tu pagina si sa mai te vada si lumea cam greu zic eu. Odata ce Facebook iti ofera un loc unde poti vinde ce doresti nu vad la ce sa faci pagina, la ce sa faci siteuri, timp irosit.Pe Facebook, pe ebay, pe mai stiu eu vinzi ce doresti, nimeni nu te intreaba de sanatate, nimeni nu-ti cere socoteala ce ai vandut ce bani ai facut.Pe Facebook sau ebay ori amazon, sau uite Olex, te vede o lume intreaga pe cand pe pagina ta cine sa te vada? Pai o sa stai sa vinzi ceva de o sa ti se lungeasca urechile
Depinde ce vrei sa vinzi, trebuie sa te gandesti tu la un nume care sa te reprezinte si sa reprezinte ceea ce vinzi, poate in timp poate deveni o afacere si va conta si numele. La inceput indicat este sa pui produsele de vanzare pe site-urile mari din domeniu sa vezi daca sunt oameni interesati si dupa sa creezi si o pagina de Facebook unde sa pui produsele si sa fie pagina unde sa discuti cu clientii si sa le arati mai multe fotografii cu produsele etc. Pentru inceput incepe sa vinzi pe alte site-uri si daca treaba merge bine dupa sa te gandesti la un nume, nu asta e foarte important acum, cel mai important e sa iti face reclama cu produsele tale si daca sunt intrebate poti pune orice nume ca oamenii te vor recunoaste si cauta. Bafta!
Monyyyyy întreabă: