| zambeet a întrebat:

trebuie sa fac la ed antreprenoriala pe o foaie despre firma mea(sa realizez eu una). idee e ca nu stiu s-o fac. ajutor! funda!:X

Răspuns Câştigător
| mattdemon a răspuns:

Ce coincideza si eu am avut aceiasi tema la ATP eu am luat 8 dar profesorul a fost destul de indulgent asa ca dupa am facut o inbunatatire la ea asa ca ti-o voi trimite pe a mea


Plan de afaceri

S.R.L. Gogosari la otet (asta a fost ideea mea tu poti baga orice altceva)
Slogan:dulce acrisor dar nimic mai bunisor(stiu ca suna naspa)
Forma de organizare juridica:Societate cu raspundere limitata(S.R.L.)
adresa:str.rasaritului nr.69, buftea jud. ilfov
Nr. telefon:0372756560
Site:www.GogosariLaOtet.ro
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului : RO 11952970
Capital social :1.200.000$
Obiectivul principal al firmei :de a introduce si in Romania produse de calitate superioara
Obiective marketing:sa vindem in primul an 600.000 de produse
si sa introducem dupa un an si castraveti la otet
Obiectivele productiei:sa ne extindem si pe plan inernational
Obiective financiare:sa obtinem in primul an 3.000. 000Ron
RESURSE
Resurse umane:1000 muncitori
Resurse financiare:1.200.000$
Resurse materiale :2 fabrici in Buftea respectiv Galati
Modul de fabricare a produsului:Ingrediente

8 kg gogosari
8 litri de apa
8 linguri zahar
8 linguri sare
1 l otet
3-4 foi de dafin
50g piper boabe
1/2 kg hrean
o conopida
o telina
o ramurica + cateva frunze de visin

Mod de preparare

Gogosarii se curata si se taie in 4 (sau dupa cum doreste fiecare).
Telina se curata, se spala si se taie rondele. Conopida se desface in bucati si se spala bine. Hreanul se curata si se taie in felii de marimea unui deget.

Se aseaza in borcan in ordinea dorita de fiecare. Noi punem intai frunze de visin si de telina, apoi conopida, telina feliata si gogosarii, iar la sfarsit strecuram hreanul – de-aia se taie in felii de marimea unui deget;)

Se prepara o saramura din otet, apa, zahar, sare, piper, foi de dafin. Aceasta se pune la fiert, iar cand este aproape de punctul de a clocoti se ia de pe foc. Se toarna saramura fierbinte in borcane, apoi se lasa pana se raceste saramura. Se inchid bine borcanele, sau se pune deasupra celofan (daca borcanul nu are capac).(e o reteta de pe net)
Costuri materii prime:Gogosari(3ron/kg),otet(8ron/litru),borcane(1.5ron/borcan)
Costuri fixe :2.000.000$
Firme concurente:in Romania sunt 3 firme inportante pe aceasta piata
Strategia de promovare:
-reclame la zialre, TV, radio
-promotii
-calitatea produsului
Bine sper ca te-a ajutat.

0 răspunsuri: