| iXses82SSE a întrebat:

Salutare TPU, vreau sa ma duc in strainatate sa muncesc ca electrician, mai exact in Franta, am o experienta de un an si 2 luni, liceul terminat, fara bac, detin diploma de electromecanic si europass. Am inteles ca pentru a pleca in strainatate trebuie sa fac un curs la Bucuresti pe care il termin intr-o zi si unul la Brasov care se termina in o zi, 2 sau o saptamana, nu mai tin bine minte, ceva legat de SSM, imi puteti oferi mai multe detalii? Cine cunoaste si stie despre ce e vorba? Va rog frumos si daca ma puteti ajuta cu un site de recrutare, o agentie ceva, de incredere si actualizat.

3 răspunsuri:
| GligoresiLaruca a răspuns:

Cu experienta pe care o ai poate gasesti ceva prin constructii sa tragi de cabluri.

| caalcen a răspuns:

Nu stiu despre ce cursuri vorbesti. De ce nu te interesezi mai bine la AJOFM in judetul tau? Electricienii sunt cautati si pleci legal.

| iXses82SSE explică (pentru caalcen):

Vreau sa plec in afara, nu mai vreau sa stau in tara, am niste planuri pe care vreau sa le indeplinesc, am aflat numele cursurilor, sau examene mai exact, VCA, si MEWP sau cv de genul, am vazut ca mai sunt firme din afara care cer aceste examene sa le am, si vreau sa dau macar examenul VCA sa am ceva acolo in plus pe langa europass si diploma de electromecanic, am multe cheltuieli, nu imi merge prea bine in ro, vreau sa plec in strainatate sa imi fac o viata, am 21 de ani, vreau sa bat fierul cat e cald