| GlumeDeCartier a întrebat:

SCUZATI CATEGORIAAA!

Salut TPU. Am o problema. Am nevoie de niste bani pentru un telefon cum ar fi Samsung galaxy S3 sau S4. Sa va explic de ce.
Am cativa prieteni numai cu s4 si rad de mine ca am un Samsung galaxy y duos pe care nu merge subway sau rail rush sau temple run. Parintii mei nu prea sunt intr-o stare buna cu banii. Tata a spus ca imi va da niste bani sa imi iau alt tel. Ma poate ajuta cineva?
PS: Sunt baiat am 13 ani, arat ca la 16, 17 si nu vreau bani numai pe net. Spuneti cv de munca. MS anticipat

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Pana la urma tu ce doresti de la noi?
un loc de munca? ca nu am inteles.
la 13 ani ar trebui sa te multumesti cu ce ai si sa fi mandru ca ai o familie, cand ai sa castigi destul de mult, atunci iti vei satisface toate poftele tale..multumeste-te cu un telefon pe care si-l poate permite ai tai parinti sa ti-l cumpere.
O seara bunahappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu telefonul smecher te face popular in randul prietenilor, crede-ma.
Din cate stiu eu telefonul vorbi la el, corect?
Mai bine schimba prietenii si multumeste-te cu cel dat de tatal tau.
La varsta ta nu vei gasi de munca. Nimeni nu te primeste.
Munca ta e scoala, iar,, salariul'' sunt notele primite.

| AgathaRo a răspuns:

Bagami-as dragostea in S-ul vostru. Postati intentionat intr-o categorie total nepotrivita. Ce sa zic cu stiful meu 1208 editie cu lanterna. Schimbat-i prietenii si ai rezolvat problema.

Rezolvat & T/C!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Sincer daca tii la lucruri si la voaloarea lor risti sa iti pierzi identitatea pentru un telefon. Si ce daca rad de tine, poate prietenii tai nu mai stiu sa se joiace in viata reala si se joaca doar pe telefon. Parerea mea, ca om, persoana este ca nu trebuie sa te lasi influentat de ce are altul ci mai degraba sa lupti pentru ce crezi tu, telefonul este pentru mesaje si apeluri, daca ai din astea din plin esti oky, daca nu nu te obosi sa ai telefon. Partea cu jocurile, calculator, consola etc si crede-ma experienta este cu mult diferita.

| GlumeDeCartier explică (pentru MeConstantine):

Vorbesk cu gagica vreo 200 sms pe zi si nu prea am semnal. Am probleme cu el

| HolyPotato a răspuns:

Eu zic să nu-ți schimbi telefonul doar pentru că prietenii tăi de bani gata au S4. Faptul că se amuză pe acest subiect arată numai lipsa lor de bun simț și educație. Nu le cere părinților tă imposibilul, limitează-te la un smartphone decent și nu de ultimă fiță. Când va apărea S5 ce vei face? Vei rămâne în urmă, din nou, și iarăși îți vei toca părinții de bani?
Iar S3ntimentBoY are dreptate! Mulțumește-te cu ceea ce ai, peste câțiva ani îți vei da seama că reputația nu se construiește printr-un smartphone de ultimă generație.

| Deyutza1039 a răspuns:

Mda... Tu esti de vina pentru asta, eu am 17 ani si nu prea sunt innebunita dupa telefoane si nu mai stiu ce fite, ori iti sunt prieteni, ori nu! Pe bune acum!

| Alexandrughita a răspuns:

Ca bine zice s3ntimentboy. Mai bine iti schimbi prietenii, ca daca aia rad de tine ca nu ai s4, sunt curios daca faci ceva mai penibil ce vor face

| S3ntimentBoY a răspuns:

Tu esti prost. Sunt copii in africa care n-au bani de chiloti, haine sau mancare si tu te plangi ca n-ai s4? Jalnic.

| AlexandraXJacob a răspuns (pentru S3ntimentBoY):

Da,asa-i..si oricum, el nu are un telefon asa de rau..lasa-i paia-n pace ca daca erau prietenii tai nu radeau de tine.

| allax222 a răspuns:

Hmmmm,imi sugi **** si iti mai dau 10 lei eulaughing

| justbelieve a răspuns:

Vinde telefonu...in plus poti sa faci bani si pe net.trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si sa le accesezi.iti vor trimite in fiecare zi mail-uri.nu este un castig imens, dar decat deloc...mie mi-au prins bine;)este sigur, fara minciuni, spam-uri, fara investitii si timp pierdut.intra aici pentru mai multe informatii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa