| justinbiebersucks a întrebat:

Se triseaza la SuperBingo?

18 răspunsuri:
| z8 a răspuns:

Cred ca da, mai mult ca sigur. Unde se poate fura, se fura, mai ales in domenii d-astea unde nu exista pre multa transparenta ( de ex cate bilete au fost cumparate, cat s-a castigat, ce profit a avut cine a organizat, etc ) Bine-nteles ca astia care organizeaza nu's idioti, fura cu cap, nu totul deodata, sa nu se vada ( adica mai dau si premii ). Yo zic ca intr-un sistem in care se fura in sanatate, educatie, in politie, peste tot pe unde se poate, ce dracul, sa nu se fure la bingo? rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

Cei care nu castiga asa spun.

| Drauzy a răspuns:

Daca te gandesti la cate persoane joaca SuperBingo si fiecare cumpara cel putin 1 bilet... parerea mea e urmatoarea "nu s-ar fi dat premii atat de mari daca ei nu ar fi avut un castig de cel putin de 2 ori mai mare lucrul asta e logic. bafta happy
nu cred ca se triseaza big grin cel mai mult merg pe manipularea maselor de oameni prin reclame.

Răspuns utilizator avertizat
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Si te astepti aici la un raspuns "da" care sa dezvaluie marea marlanie?
Chiar nu am nicio idee daca se triseaza sau nu, ar fi nasol, ca si asa le ies destui bani.

| marius0766545433 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa trisezi. Pur si simplu vinzi vise fraierilor care cumpara bilete. E legal oriunde. E putin costisitoare munca dar se merita ca de fraieri nu se duce lipsa nicaieri.

| marius5600 a răspuns:

La toate se triseaza acolo de ce nu?

| Vizitiul a răspuns:

Nu se poate sti cu exactitate, nu se poate oferii un raspuns tangibil, nu te poti exprima fara argumente palpabile.
Fiecare cu propria conceptie, cei ce nu izbutesc sa castige niciodata, datorita frustrarii spun ca e ceva necurat la mijloc, iar cei ce au castigat macar odata, spun ca totul e ok.
Deci, conceptii diferite venite in urma unor experiente diferite.
Eu unul sunt indolent in chestia asta.

| GdX a răspuns:

Nu ar avea motive pentru ca iei castiga din ratingurile care le optin seara de seara, din taloanele vandu-te. Le ies poate dublu decat dau pe seara mai ales ca baga reclame de te innebunesc. SI reclamele in prime time sunt foarte scumpe, de la 50. 000 de euro in sus

| hd04wbw a răspuns:

Nu prea cred ca nu ar avea motive. Oricum ei sunt in castig.Asa ca de ce sa triseze.

| teodoram a răspuns:

Nu!

| victorrdg a răspuns:

Nu sa triseaza... e spalare d bani pa fatabig grin

| Nam a răspuns:

Eu unul CRED asta pentru ce naib nene noi suntem in criza iar astia dau in total 10 20 de miliarde sa fim seriosi cine naib are atati bani?
Si de unde sunt atatia bani nu?
DECI EU CRED K DA happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil dc intrebi www.roby88.info

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred tu ce crezi se castiga pe bune

| adrian_7273 a răspuns:

Gandeste-te cati bani ies din vanzarile de bilete plus ca toti cei care joaca(sunt foarte multi) mai stau cu ochii pe TV => rating care se plateste si el deci ei nu ies in pierdere deloc altfel nu sar fi facut acest concurs. De trisat am vazut pe langa unele oficii de posta saci de bilete SuperBingo aruncate dar na. eu nu cred ca se triseaza

| LoreNNa_7302 a răspuns:

Foarta multa lume cumpara bilete la SuperBingo dar sunt putine sanse sa castigi... Eu consider ca premiile se dau dar oricum ei sunt in castig.