| danielas a întrebat:

Stie cineva o firma de asigurari de sanatate pentru.interventii chirurgicale sau cv de acest gen? As dori un raspuns cat mai urgent.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| DiMoDi a răspuns:

Orice companie de asigurări încheie şi asigurări de sănătate... dar o face numai pentru oameni sănătoşi în momentul asigurării (după un riguros control medical), nu în vederea susţinerii unei intevenţii chirurgicale deja eminente!sad Altfel spus, ţi se oferă o asigurare de sănătate pentru prevenirea urmărilor unor posibile accidente viitoare...
Soluţia dată de brigaela este şi nu este o rezolvare... poţi cotiza la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate, care va suporta costul unor intervenţii ulterioare, în limita unui plafon (nu deţin toate amănuntele) aşa cum suportă şi compensarea doar parţială a anumitor medicamente de uz curent.
Mai bine mergi acolo şi cere amănunte exacte ca să ştii la ce să te aştepţi happy

5 răspunsuri:
| mariana_7566 a răspuns:

Imi pare rau de problema ta dar ma bucur ca mergi mai departe.scoala de arbitraj se face da iei legatura la m.f.b.la directia arbitri si observatori-compartiment arbitri
poti suna la nr de tel021-2552014, 0744634245, 0722750700dar cred ca s-au facut inscrierile.stiu ca taxa de inscriere este de 100ron.cred ca o sa-ti foloseasca. trebuie sa urmezi aceasta scoala si sa ii arbitrezi pe acesti oameni care te-au alungat.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Casa de asigurari de stat a judetului unde stai. Iti poti plati tu contributia, chiar daca nu lucrezi si asigurarea iti acopera orice interventie chirurgicala necesara (nu chirurgie estetica).

| valsulnorilor a răspuns:

In principu daca vrei sa ti se faca o interventie chirurgicala mergi la o firma de asigurari si iti inchei o asigurare de sanatate fara sa le spui ca vrei sa te operezi de ceva.
asigurarea de sanatate oinchei pentru o anumita suma de bani si pe o perioada de 1 an.
dupa incheierea asigurarii, la 1 -2 luni ulterior te operezi si vei fi despagubit.
Mult succes! si sanatate buna!

| allube a răspuns:

Odata ce stii ca trebuie sa te operezi, inseamna ca figurezi deja la medicul de familie cu o boala.Si daca deja stii de ea, nu ti se deconteaza interventia.Cand inchei contractul trebuie sa fii sanatos, declari pe proprie raspundere, dar cand ceri decontul pentru interventie ti se verifica si istoricul bolii, iar daca ai mintit ia-ti adio de la banii lor. Asiguratorul isi ia toate masurile de siguranta pentru a deconta cat mai putin.Succes si sanatate!

| elly_3058 a răspuns:

Signal iduna, cea mai tare.