Salut
Legal, in Romania munca ese interzisa pana la varsta de 15 ani, fara exceptie. (dupa 15 doar cu acordul parintilor pana la 18).
In plus, nimeni nu te angajeaza pe tine la 13 ani cand sunt persoane mai matura fara angajament.
Incearca sa te concentrezi pe scoala si astfel cand vei aia o varsta vei fi bine pregatit si vei putea castiga bine.
Bafta multa
Din pacate nu traiesti in America. ma bucura dorinta ta de a munci, dar nu ai posibilitati la anii tai in Romania. Macar sa-ti pastrezi aceasta dorinta de a-ti castiga banii.
Ajutati vecinii si faci bani ca nu cred ca gasesti job la varsta ta eu asa faceam ajutam vecinii
Eu in locul tau as mai astepta la 15 ani
ca si eu m-am gandit dar e scoala asta si nu e timp...dar e decizia ta
)) am un pr de 14 ani care face shaorma
dar pierde mult timp.
La varsta asta nu te va angaja nimeni, nici la negru, pentru simplul fapt ca esti prea mic, si ma refer aici la gandire, la mantalitate ![]()
Poti face banuti din lucruri marunte, ocazionale...
Sfatul meu este sa inveti bine acum, iar mai tarziu sa-ti cauti un job care sa-ti placa. De cand faci 16 ani te poti angaja si sa faci destui bani pentru varsta aia.
Man Daca vrei sa ai banii tai. Du-te ajuta lumea si iti da ei cate 1-2 lei Si ii strangi Panglik Ca altundeva nu poti sa te duci