| VortexBoy96 a întrebat:

Unde pot sa ma duc sa schimb monede in bancnote? Am vreo 200 de lei si nu stiu unde sa merg sa-i schimb. Daca stie cineva sa-mi spuna si mie

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti incerca la o unitate bancara sau la magazine mari, desi nu este sigur ca o sa-ti schimbe.

| VadTot a răspuns:

Incearca pe la magazine. Gen Mega image! bineinteles nu te sfatuiesc sa te duci cu toti odata si sa spui sa ti schimbe si tie 200laughing)
Sau poti sa mergi la marile magazine si sa faci cumparaturi. nu te vor refuza.laughing) ori sa mergi sa platesti ceva taxe si impozite. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

La o banca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La orice banca la caserie ar trebui sa functioneze, la ghisee metrou, ratb. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat sa specific: nu reusesti sa ii schimbi pe toti odata fa-ti un plan gen:azi schimb 10, 20 de ron, maine la fel sau mai mult. Sa ai banii la rine si in drumul tau spre scoala/job mai intri intr-un magazin si schimb o parte din suma(la fel poti proceda si cu bancile, daca te refuza ca suma e prea mare cere sa schimbe o parte din ea. Si aplica asta la alta unitate bancara pana reusesti sa iti transformi monedele in bancnote) e simplu. Cu vointa se poate orice.
Succes.

| PeFuga a răspuns:

Nu ii poti schimba la banca fara sa platesti comision. Dar poti merge la minimarketuri de cartier la o ora mai pustie si sa ii schimbi. Sau la ghiseul de informatii din Kaufland, Carrefour etc. Iti sugerez sa ii separi pe categorii in pungi diferite (5 bani, 10 bani, 50 bani), astfel persoana de la ghiseu/casa ii poate cantari si va evalua mai repede suma totala.