Mie nu imi ajunge barosane
Cheltuie mai putin. Sau nu ai meseria potrivită.
Iti mai iei un serviciu barosane vrei bani stind acasa sau in pat? Nu se va putea, multi au doua locuri de munca si tot nu le ajung banii.
Ba cristiDinBucuresti, ce ai la poza de profil, vibrator?
E un picior de femeie, deoarece are *** fetish.
Dacă ai teren mai mult te poți apuca de o plantație de mure, zmeura sau afine!
Vinzi pe aplicația Vinted sau investești, după o analiză financiară, în acțiuni mai ieftine din industria de armament
din Europa.
Merita sa investesti in armament?
Da, in praștii.
Nup
Mercenar prin Africa! La neica Horațiu Potra prin Congo! Cu banii de acolo *( dacă ai noroc sa nu te întorci in 4 scânduri) cumperi câteva containere maritime le compartimentezi si faci un parc de self-storage unde își depozitează lumea sau firmele diverse chestii. Pe termene scurte *( 3-6 luni maxim ) sa ai rulaj de clienți! 2500 $ container Maritim 20 TEU *( 6 m ) sau 4-7.000 $ container 40 FEU *( 12 m )
Ce înțelegi tu prin " investiție " in armament? Armele se cumpără si se vând ** ( Africa, Afganistan & alte zone de conflict )! Ai vrut sa spui trafic de arme? E cam penala treaba! Dacă nu ai spate politic serios!
Sau te referi la jucării? Arme de paintball sau Airsoft de folosit ca distracții intr-un loc protejat ** ( sala sau poligon )? Dezvolta subiectul!
Gogule eu mă refeream la acțiuni, sti ce sunt alea?
Da taica! Știu! Da vezi ca alea sunt cumpărate *( intern - in clan ) nu vor smecherii sa-si bage alții botu in troaca lor!