| midnight a întrebat:

Am o prietena care vrea sa scrie o carte despre o fata care-i moare bunica si este lasata in grija unei vecine care o trimite la orfelinat. de acolo fuge la prietena ei care ii promite ca o sa ramana prietene si o sa se intalneasca in fiecare zi. isi mai fac o prietena (viitorul personaj negativ). itr-o zi cand se jucau dau peste o oglinda si ajung intr-un loc numit lumea pisicilor unde se imprietenesc cu inca o fata(al doilea personaj negativ). ma rog fac ele ce fac si pana la urma alea doua rele isi fac o armata si ataca lumea pisicilor.astealalte bune bineinteles ca le omoara si ajung sa conduca lumea pisicilor.si eu scriu o carte cam pe aceeasi tema asa ca uitati-va si pe la celelalte intrebari ale mele. vreau parerea cat mai sincera

5 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De ce trebuie sa moara cineva sau sa omoare pe cineva. De ce sunt mai multe personaje negative cand nici personajele principale nu sunt pozitive cand in loc sa isi invinga dusmancele si sa le aduca pe cale buna - ele le omoara pur si simplu. De ce la o varsta atat de frageda ai o imaginatie inclinata atat de mult spre intuneric, spre lumi paralele in care oamenii sunt rai, omoara si vor neaparat sa conduca ceva sau pe cineva?
Iti dai seama ca aceste povesti sunt inspirate cumva din filmele pe care le-ati vazut - tu si prietena ta. Lumea paralela e ceva amestec din Harry Potter + Cronicile din Narnia (minus povestea atractiva cu binele care invinge raul). In plus o tara a pisicilor mi se pare ingrozitoare. Oricat de mici si dragute sunt - pisicile sunt feline, carnivore si deci... omoara ca sa traiasca (cand nu au oameni in jur care sa le hraneasca). De ce ar vrea cineva sa conduca o astfel de lume nu am nici cea mai mica idee.

| Adryana a răspuns:

Interesant; daca consideri ca ai imaginatie poti sa scrii. Succes!

| LNK a răspuns:

Lumea pisicilor? laughing
Nu vreau sa fiu cea care pune bete in roata dar, Lumea pisicilor e cam depasit. laughing

| Mary496 a răspuns:

Sunt de acord cu Elena.Lumea pisicilor e deja prea de bebelusi.
Scrie si tu despre altceva, nu Lumea pisicilor.
App, cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti necrofila... fugi si spanzura-te