| Aatrox17 a întrebat:

Buna TPU! Sunt clasa a 9a la un liceu normal teoretic. M am gandit sa dau la facultatea de arhitectura având in vedere faptul ca iubesc și ma pricep extrem de bine sa desenez, mai ales case și diverse dar ce ma împiedica cel mai tare e matematica, eu fiind pe profil umanhappy Am vreo șansa? Ce matematica trebuie sa știu, adică tot din ea? îmi doresc mult sa ajung acolo dar nu știu. ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| oglindasultanului a răspuns:

De unde scoateti numele alea hypnotized Pai este evident ca trebuie sa stii geometrie, ca planifici case. Pai tu cum "desenezi casele alea"? Sunt planuri. Cere si tu actele casei de la parinti tai sa vezi ce sunt.Ia un program pe pc, sa vezi cum se face.

| Yuoia a răspuns:

Arhitectura nu e facultate de desen, indiferent la ce esti tu talentat.
In arhitectura, totul e calcul si geometrie. Desen tennic nu cu ce te joci tu. In concluzie, vei avea nevoie de toata matematica.

| Nobody04 a răspuns:

Pregătirea la desen e de bază pentru admitere.
Admiterea se dă doar la desen, iar pe parcurs cel mai mult o să te ajute matematica și fizica (statică).
Învață desenul și geometria descriptivă (sau ceva de genul).
La nota de admitere proba de desen tehnic - proba eliminatorie, are o pondere de 40%. Tot atât valorează și proba la desen liber. Media la matematică din anii de liceu contează 10%, iar 10% va cântări media pe care o vei obține la bacalaureat. Dar mai este până atunci.
Gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor. Mult spor!