| MRVAV a întrebat:

A vandut cineva masina cu C-V exclusiv online in Buc?

Am citit niste articole anul trecut cum ca se lucreaza la posibilitatea de a vinde masina si de a depune contractul C-V si online.
Adica faci c-v cu clientul, il trimiti online, ei te scot de la fiscal, ti-l trimite pe mail, clientul/cumparatorul il scoate la imprimanta (sau nu) si il depune la randul sau mai departe, etc etc.
Ei zic ca-ti trimit actele in maxim 5 zile.
Si toata organizarea asta trebuia finalizata cica pana la finele lui 2024. Au trecut luni bune...
Am fost din curiozitate la un birou de acte auto si mi-au zis ca asa vor proceda si ei.

Intrebarea este: ati procedat vreunul asa?

Răspuns Câştigător
| Pacientul0 a răspuns:

Da, în București și în România în general, se poate vinde o mașină folosind exclusiv contractul de vânzare-cumpărare (C-V) generat și depus online, iar această procedură este deja funcțională și tot mai populară în 2025. Poți genera online contractul de vânzare-cumpărare pe platforme specializate (ex. contract-auto.ro, contractvanzarecumparareauto.ro, concreto.ro, docexpress.ro) completând datele vânzătorului, cumpărătorului și ale vehiculului, apoi plătești online o taxă mică (în jur de 27-30 lei) și primești instant contractul în format PDF pe e-mail.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Am procedat așa, ce e drept nu în București.