Probabil ai uzat ultimul strat de ferodou, dar cum sm spus este probabil. Pentru o diacnostica mai exacta apeleaza la un mecanic, care merge cu masina (Numai asa as putea eu sa imi dau eu seama de unde vine zgomotul), sau la un service.
Cauza e una singura si evidenta: o piesa defecta, undeva intre scaunul din stanga fata si volan.
Poate fi ferodoul.Pe viitor cand franele si motorul sunt incinse asteapta cu motorul la relantiv pana se racesc.Pentru drifting si celelalte care solicita cauciucurile ar fi de sfatuit sa ai cauciucuri speciale si frane bune si componete bune pe masina.
Pai ia si te uita daca atinge roata undeva. dar e posibil sa fi uzat cauciucutile
Daca ai lovit o bordura in timpul intoarcerii e posibil sa se fi indoit puntea sau bratele care tin roata (am vazut asta la unu care a facut acelasi lucru ca tine) Du-o intr-un service poate nu e foarte grav si o poti repara usor.
@ eddy, daca uzi franele nu sunt afectate discurile? stiam ca creapa, sau isi schimba forma.
Nu inteleg care e problema unora. am postat aici pentru ca doresc ajutorul cuiva, care din experienta ar putea stii ce este. rog pe cei care nu au ceva inteligent de spus si care se leaga de cat de capabil sunt mental, sa se abtina. nu e corect sa vorbesti asa despre un om pe care nu il cunosti. si care, te asigur, e mult mai inteligent decat tine, tu cel care nu te poti abtine de la arata cat esti de destept.
in alta ordine de idei, din respect pentru cei care mi-au raspuns, mentionez ca anvelopele sunt in perfecta stare. aproape noi.
acel strat de ferodou ce este mai exact si pe ce componenta se gaseste?
Ai solicitat-o prea mult si ar trebui sa uzi franele de la jentile din spate cu apa rece si nu ar mai trebui sa faci asta
Aurel100009 întreabă: