| Valentyn22 a întrebat:

Am de ales intre 2 tipuri de cauciucuri de vara:
1. PIRELLI POWERGY - 562lei/cauciucul
2.Debica - 425lei/cauciucul
Diferenta intre ele e ca Pireli are consum B si aderenta A iar Debica are C la consum si B la aderenta.
Merita diferenta de pret?

Răspuns Câştigător
| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Pirelli este Pirelli. Aparent pare că plătim doar firma, dar nu este așa.
Pirelli v-a rezista mai mulți kilometri. Flancurile sunt mai bune și va rezista la atacurile de pe viraje.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da merita.
Cauciucurile sunt singurul contact al mașinii cu asfaltul. Mereu merita un cauciuc premium

| Frank51 a răspuns:

Răspunsul este DEPINDE ce game. Tu compari 2 anvelope diferite(UHP cu HP), specifică direct toată denumirea anvelopei ca să știm ce comparăm.

Debica este deja o anvelopă semi-premium produsă de Goodyear (superior Pirelli), și cred că ieșeai mai bine cumpărând gama Goodyear asymmetric 6 care este cam la același preț dar este UHP( ultra high performance), le-am avut și aveam o stabilitate imposibilă cu acele anvelope, atât pe uscat cât și pe ud.

Deci, debica nu prea merită nu pentru că sunt proaste, ci pentru că sunt prea scumpe pentru ce oferă, pirelli alea sunt bune, dar sunt sub goodyear și mai apoi sub michelin. Dacă vrei ceva UHP care să merite banii Goodyear.

Dacă vrei ceva care să și arate bine la design, michelin.

Dacă vrei de buget dar semi-premium, debica, hankook.

Repet, depinde de gama pe care o compari (de ex UHP vs HP), și prețurile diferă și performanțele diferă.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Daca franeaza cu 10 cm mai devreme merita.