| George1337 a întrebat:

Am o masina cu motor 1.8 benzina pe caroserie de 1600 kg si 150 cai putere, bag saptamanal benzina de 100 de lei mergand doar zilnic la scoala la 3 km distanta dus-intors, ocazional cate o plimbare de 25-50 de km. Credeti ca consum multi bani astfel cu masina? Ma cam bate gandul sa o vand ca mi se pare consumul mare, consum de 10-12. Voi ce spuneti? Este fiabila sau nu?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E un consum normal pentru un benzinar in oras pe o masina destul de grea.

Daca esti fiabila sau nu de unde sa stim?

| Frank51 a răspuns:

La cat mergi mi se pare ok.

| xerxes1 a răspuns:

Benzina cu Gpl poate fi o solutie eleganta.In primul rand poluezi mai putin.

| romeo78 a răspuns:

După descriere pare motorul VW-Audi, lansat în 1995, cu prima generație Audi A4, folosit ulterior pe toate modelele grupului. De asemenea, era aspirat doar la 125 CP. La 150 CP, era turbo. Dacă, într-adevăr este turbo, e consum normal. Dacă aveți posibilitatea, cumpărați un hibrid, mai ales că aveți avantaje la achiziționarea sa. Sau dacă nu un benzinar aspirat, eventual cu instalație de gaz. De asemenea, luați un model de clasă mică sau compactă, hatchback pentru oraș. Iar, dacă nu tractați rulotă sau familie numeroasă luați un model cu capacitate cilindrică între 1400-1600 cmc.

| Superior a răspuns:

"consum de 10-12"
Uhh... cam mult. Sunt modele fain dotate si misto care au consum de 5-8.
Ce masina este?

| George1337 explică (pentru Superior):

Mercedes C180 kompresor an 2003. Masina e superba, arata bine, arata elegant si agresiv si este destul de dotata, imi place foarte mult si cum se conduce si cat de silentios este motorul.

| Superior a răspuns (pentru George1337):

Pai e cam normal, desi ar trebui sa se situeze la 10 litri.
Daca conduci agresiv, atunci asta e explicatia.

| Începătorul988 a răspuns:

Depinde de stilul de condus. Am undeva la 12/13 in oras la un stil de condus agresiv. Focus 2 2. 0tdci 220cp stagiul 2.
Golf 5 gtd 170cp 6/7%in orad condus de iubita mea.

| mihaicelsfant a răspuns:

Eu bag cam 70-80 de lei pe zi cateodata fac si drumuri de 150 leilaughing deci tu zici ca bagi mult bre?

| Daniel09857 a răspuns:

Nu are logica ce spui, fie drumul de la scoala e mai lung cu mult decât 3 km fie te plimbi mult mai mult, gândește-te așa, 12l/100km=70 aproximativ 100km in oraș, e mai puțin cu câțiva lei, cu 100 de lei săptămânal mergi undeva la 125km, ce mi se pare Ok,