Daca ai incercat de mai multe ori si ti-a dat aceeasi eroare, inseamna ca serverul lor era foarte ocupat...incearca sa intri dimineata sau in cursul zilei, cand toata lumea este la serviciu sau la scoala, iar serverul nu este atat de solicitat. De asemenea, incearca sa dai un refresh la pagina.
Ajung la un moment dat cand mi se cere sa bag un cod(de exemplu:MGT6R5) il bag apoi imi arata stagul tarii noastre si sub el scrie "romana'' si de aici nu mai merge deloc! nu stiu ce sa fac! am incercat sa intru de dimineata dar tot nu merge!
Eu nu inteleg si eu mi-am facut cont si nu merge pe .www.drpciv.ro. dc nu merge. mi la dat de la scoala.:-/
Programul de la sala are cateva intrebari GRESITE! le-am depistat eu
283. Oprirea voluntara este interzista in raza de actiune: (apar in imagine 1. indicatorul "trecere pentru pietoni", 2. Accesul interzis pietoniilor, 3. Drum pentru pietoni.
A. a indicatorului 2
B. a indicatorului 1
C. a tuturor celor trei indicatoare
La sala am pus raspunsul pe B si programul mi-o zis raspuns gresit
Cand am ajuns acasa am cautat in carte la raspuns si imi zicea ca raspunsul corect este B.
303 Indicatorul alaturat reprezinta: (aparea imaginea balizei directionale care indica ocolirea obstacolului prin dreapata)
A. baliza directionala care indica ocolirea ostacolului prin stanga.
B. panou suplimentar, montat la 150 m fata de calea ferata,
C. baliza directionala care indica ocolirea ostacolului prin dreapta.
La sala am ales raspunsul C si programul a afisat ca am gresit, iar cand am ajuns acasa am cauta in carte care arata ca raspunsul corect este 303. C.
La fel mi-a aparut si cu indicatorul de stationare interzisa...
Concluzie: Cine greseste cartea sau programul de la examen scris?
Ce vina am eu?!
Si in legatura de DRPCIV foarte multe intrebari se repeta(asa am observat eu) doar primul chestionar pe care il faci este mai greu si mai divers, iar urmatoarele chestionare contin 90% intrebarii usoare si multe dintre se repeta din chestionarele pe care le-ai facut anterior. Ce sa mai zic ca si la DRPCIV am mai gasit intrebari cu raspunsuri gresite...si nu mi se pare NORMAL si CORECT ca sa pic la sala din cauza ca unele chetionarele au INTREBARI CU RASPUNSURI GRESITE.
Si vedetii! ca sunt unele intrebarii care nu apar in carti ci doar la sala! dejaba o zic astia dar intr-un sistem defect ai nevoie si de noroc...
Fratilor drpciv are intrebari gresite si in primul rand drpciv nu da toate intrebarile care sunt in cartea national 1471 eu lucrez de apropae 1 luna pe drpciv si in fiecare zi ma intalnesc cu aceleasi intrebari invatati dupa carte asta este un sait bun dar cei de la drpciv uita sa mai remedieze greselile pe care le fac de ca naiba mai pune saitu daca are greseli si le repeta la fiecare chestionar
bebe1000 întreabă: