| Jager a întrebat:

Audi a4 b8 2.0TDI 177 cp
sau
BMW 120d 184 cp sau 120i
sau
A5 150 cp

si de ce?

Răspuns Câştigător
| Diana4you97 a răspuns:

Salutare Jager, eu aș merge pe Audi A4, fiind mult mai frumos un Sedan față de un hatchback cum este 120d. Este mai spațios și mai fiabil după părerea mea, dacă dorești și alte informații sau păreri despre Audi A4 îți recomand să vizitezi și https://parerimasini.ro/pareri/audi-a4/

9 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Masinile adevarate sunt pe benzina. Locomotivele, vapoarele, tractoarele, combinele agricole sunt diesel.
De ce la F1 sau WRC nu vezi masini diesel?

| Frank51 a răspuns (pentru xerxes1):

Daca nu erau eficiente, motoarele diesel nu se foloseau. Fiecare aplicatie are nevoile ei, cu un benzinar daca faci 30.000 de km intr-un an adios consum!

| xerxes1 a răspuns (pentru Frank51):

Fac 40.000.
Dar are Gpl.
Poluez mai putin decat un tractoras diesel de 177 cai si merg ceva mai repede?

| Frank51 a răspuns (pentru xerxes1):

Ma bucur ca ai gpl, am o parere buna despre acest aspect. Ideea mea era cu consumul la benzinar, amandoi stim eficienta benzinei deci nu are rost sa continuam.

| xerxes1 a răspuns (pentru Frank51):

Scade acul cam repede cand dau pe benzina.
Cred ca este defect,

| Jager explică (pentru xerxes1):

Un "tractoras diesel de 177 cai", e de fapt o namila de tractor ce are consum de 25-30l/ha laughing)
(are cuplu mare ~1200nm)

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Eu personal din cele puse de tine as alege A4 2.0 tdi.Cei mai multi cai si mi se pare marimea perfecta.Adica e suficient de mic cat sa poti sa il folosesti in oras dar si suficient de mare cat sa poti sa mergi cu familia/prietenii la drum lung. Totusi daca stai mai mult in oras si faci drumuri scurte as recomanda acel bmw pe benzina happy.

| JusTPauL a răspuns:

Dacă ești mic iei seria 1.
Dacă vrei mai mult spațiu a4.
Mai ales dacă nu faci peste 12.000 km pe an recomand benzina.

| MadalinG99 a răspuns:

Conteaza si varsta si felul de masina, daca vrei plecari faine de pe loc opteaza pentru propulsie adica BMW (sau 120 are tractiune fata, nu mai stiu exact). Eu as alege A5-ul deoarece arata frumos ca si aspect si mi se pare destul de spatioasa. Oare este adevarat ca A4 B8 nu sunt prea reusite din mai multe puncte de vedere? Sau ca consuma ulei? Sfatul meu este A5-ul. Daca ai mai multi bani poti opta pentru A6, acolo ai parca mai mult comfort si arata superb.