| andreiboboc906 a întrebat:

Bună! A mai pățit cineva problema asta la programările DRPCIV Dolj?

Am făcut o programare la înmatriculări pe 30 decembrie, pentru că era singura zi liberă atunci. După aceea am găsit o dată mai devreme și am vrut să reprogramez, dar nu reușesc deloc.

Când încerc să fac altă programare, îmi apare mesajul:
„Datele introduse au fost deja folosite pentru o altă programare."

Dacă dau la „Retransmite confirmare", îmi afișează doar:
„Un mesaj va fi trimis către contactul folosit pentru rezervarea inițială cu aceste date."
Dar nu primesc niciun email sau SMS și nu îmi apare nicăieri programarea să văd data sau să o anulez.

Întrebarea mea este:
Cum ați rezolvat voi?
V-a apărut programarea până la urmă?
Trebuie sunat/merg la DRPCIV să o anuleze manual?

Mulțumesc! Poate mă poate ghida cineva care a trecut prin aceeași situație ????

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Anulează prima dată rezervarea inițială înainte să încerci să programezi pe altă dată.

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Rectific: cică nu e posibilă anularea rezervării, doar după data expirării. Tocmai am făcut o programare la drpciv Brasov și pe mail așa scrie.

| eliancodrut a răspuns:

Nu se poate face o alta programare, decat dupa data primei programari si nici nu poate fi anulata prima.
Da, iti transmite din nou ca ai programare la data si ora primei, adica iti reinoieste anuntul pentru prima programare.
Asa am patit si eu, desi voiam programare mai tarziu.

| andreiboboc906 explică (pentru eliancodrut):

Mulțumesc pentru răspuns!
Ideea este că eu am găsit o programare mai devreme decât cea din 30 decembrie și mă gândeam că, dacă mă prezint la ghișeu în ziua acelei programări mai devreme (nu pe 30), poate mă bagă totuși, chiar dacă în sistem apare doar programarea veche.
Știi dacă te primesc dacă te duci la data pe care ai selectat-o ultima, chiar dacă nu s-a înregistrat oficial?

| eliancodrut a răspuns (pentru andreiboboc906):

E posibil, dar esti la latitudinea celui de la ghiseu.