Aici la mine in cartier majoritatea baietiilor au scutere de pe la 11-12 ani[inclusiv eu]. Daca ai posibilitatea sa iti cumperi unul, poti sa iti cumperi.Bafta!
Nu cred ca este bine, nu ai vazut cate accidente, unele chiar mortale, se intampla cu motocicleta? Asteapta sa mai cresti. Numai bine!
Sa pun problema altfel: Si acolo pe la tara (valabil si in cartiere, orase, etc) exista posibilitatea sa dea o masina peste tine. Avand in vedere ca nu ai 14 ani si nici o dovada ca ai facut legislatia, esti automat vinovat din cauza accidentului, chiar daca tu nu esti deloc vinovat ca nu ti-a dat masina prioritate, etc. Macar, spre fericirea soferului, va scoate bani frumosi dupa tine pentru. pagube si alte lucruri din care va putea stoarce toti banii dupa tine.
Asa ca, succes cu scuterul, ai sanse sa faci un sofer foarte fericit intr-o buna zi.
Nu este o alegere buna de loc! Si cum poti gandi ca o sa mergi pe unde nu este politie!? Dar oameni nu sunt pe acolo? Copii nu sunt pe acolo, pe care ii poti accidenta? La tine nu te gandesti ce ai putea pati? Asteapta sa ai varsta legala pentru asa ceva, pentru a avea si discernamant pentru faptele tale!
Daca sti macar sa mergi pe bicicleta eu iti recomand unul cu cilindreee mica si oricum peste un an poti face si cursul si vei fi legal
asteapta inca un an ca nu e bine iti spun eu m-am sfatuit si cu mama ca sa iti raspund
Eu te-as sfatui sa iti cumepri unul dupa ce implinesti 16 ani... cu toate ca stai la tara... e politie si acolo. Mai asteapta
Mai bine o bicicleta 1.mai bine pentru sanatate, 2.mai sigur.3.nu bate tare la buzunar.
xArres1 întreabă: