Alea de la UP nu merg deoarece nu toti au contract cu cardurile up. Cardurile UP nu sunt acceptate decat de foarte putine lanturi de magazine, poti platii cu cardurile UP doar mincare nu ai voie sa cumperi altceva ca ti l blocheaza, deci nu benzina sau motorina pentru masina, nu alcool nu cosmetice, nu haine, doar mincare si oricum cardurile UP nu sau incarcat cu bani, trebuia sa le incarce cu 125 lei din 15 iunie dar nu au facut o. Cardurile UP nu le poti folosii peste tot, doar anumite supermarketuri accepta. Profi, Carrefour, Auchan, Mega Image. Nu ai voie sa cumperi cu cardul UP alcool, tutun.
Nu-i adevarat. Eu am platit si carburant, il folosesc si in DM si in Pepco. Sigur mai sunt si altele, dar nu m-am interesat eu. Atat doar, ca nu mai gasesc lista cu benzinariile din care se putea lua si nu stiu daca mai e valabila.
Esti sigura ca nu faci confuzie? Exista carduri cu bonuri de benzina date de unitati pentru masinile lor proprii. Nu pentru angajati!
Sunt foarte sigura, am avut card de bonuri de la unicredit, am plătit cu el, prietena mea a plătit cu pluxe, tot bonuri?
Si eu caut acelasi lucru. Am platit candva, dar nu mai gasesc lista cu benzinariile in care se poate.
Chirea_Silvana_2001 întreabă: