| nikoleta93 a întrebat:

Buna :* cate ore trebuie lasate jantele la uscat daca le'am vopsit? ( cu vopsea duralchid + intaritor? afara sunt undeva la 20 grade. funda

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

24 de ore pentru o uscare corecta.

13 răspunsuri:
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Depinde in primul rand in ce spatiu le-ai vopsit, garaj neincalzit, atelier dotat cu incalzire sau vopsitorie auto, in garaj neincalzit 36-48 ore, atelier incalzit 24-36 ore, vopsitorie auto 24 de ore!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jicarean_Calin_1960):

Gresit.
Vopsitorie auto cu cuptor la 80 grade este suficient 1 ora.

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vi cu argumente, prin care sa demonstrezi ce sustii dar de unde sa le ai...

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa aia zice de altii ca gresesc, unde lucram eu ca tinichigiu auto vopsitorul lasa masina minim 10 -12 ore cam asa apoi cand o scotea nu era intarita de tot mai trebuia sa ramana inca o zi sa se solidifice tare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Mi-a dat ignore.
rolling on the floor

Si eu lui, imi tot venea cu chestii de gen ca nu raspund bine ai mai vazut altii care fac misto pe aici, dar sa fim seriosi ce rost are sa fi tolomac si sa te iei in gura cu lumea care da un raspuns bun? Asta nu inteleg eu, dar mai bine nu ne punem mintea cu trililache si gata. Acum zi si tu vezi ca vorbesc aiurea la intrebari? Eu pe tine te vad serios un om normal care zice ce stie doar nu vorbesti la misto.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Cica repara motorete prin Italia.
Dar la auto e praf.

Te rog raspunde si la intrebarea legata de mine, mersi. Maioru mi se pare de treaba si omablon... pe langa tine.

| PreaTareღ a răspuns:

O zi

| bistrita1984 a răspuns:

Cand pui mana pe ele sa nu se mai lipesca atunci este uscata bine

| mgtow a răspuns (pentru bistrita1984):

Raman amprentele daca pune mana inainte si se vede urat. Dupa 24 de ore se usuca de tot.

| mgtow a răspuns (pentru bistrita1984):

Raman amprente daca pune mana inainte de 24 de ore si se vede urat.