anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna puteti sa ma ajutati va rog cu un sfat?
Vreau s-a imi iau un BMW E36 323 din 1997-1998 coupe si nu stiu sigur ce sa fac daca merita sau nu sa i-mi iau unul.
Am gasit un model fain din Germania care are 170CP, 2494cc, transmisie automata, pe benzina din 1997.
A-s dori niste sfaturi utile de la cineva care are modelul ista sau care are BMW dar al model.
Am gasit niste modele super in Germnaia si majoritate toate "intr-o stare impecabila", dar in Romania naspeturi si foarte foarte putine.

Cine se pricepe la masini sa ma ajute va rog mult.

Multumesc mult de ajutor!

7 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

Daca il inmatriculezi in Ro o sa regreti ca te omoara la taxe si impozite big grin totusi ai grija ca si acolo sunt masini masluite

| IONYUTZ a răspuns:

Cu bani de b m w ti-ai lua mai bine un passat
este mult mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masina ai 3.800 EURO da am citit intr-un ziar de saptamana trecuta ca o bagat istia o lege nu stiu exact cine statu sau... ca sa nu se mai plateasca taxa de inmatriculare si pentru cei care au platito sa fie despagubiti.

| carpediem a răspuns:

Unde ai vazut tu bicicleta bmw?

| eliaclodia a răspuns (pentru carpediem):

Eu vreau un avion, am vazut un model superb pe net. Semana cu o bicicleta, poate din acest motiv era la reducere cu 50%.

| anonim_4396 explică (pentru eliaclodia):

Mars futuva in gura sa va *** de ciori bete, futuva neamu in gura sa va *** ciori gainarite.
Usi mahhh futuva in gura sa va ***.****i vulturoi si bufnitaru in gura sa va *** da cioraturi handicapate ce vis.
Hai tirativa ca m-am saturat de voi.

| akta a răspuns:

O sa coste cam mult(adica peste valoarea masinii) taxele de prima înmatriculare, in rest ca masina este ok.