| LucaAka47 a întrebat:

Buna Seara, am și eu o problema de fiecare dată cand conduc, apas prima data ambreiaj-ul si dupa accea frână, și la trecerea de pietoni si cand am evitat accidente, am apasat imediat ambreiaj si frana în același timp, am aproape 2 ani de permis, și știu că nu este bine ce fac, dar nu stiu cum să mă dezobișnuiesc că tot aceeași chestie fac, și câteodată mai stau și cu piciorul apropieat de ambreiaj, vă rog vreau și eu un sfat, dau funda cine îmi poate răspunde!

Răspuns Câştigător
| eliancodrut a răspuns:

La viteza mare, intai calci frana, apoi ambreajul. Eficienta este mai mare. Daca mergi incet, atunci calci prima data ambreajul, ca sa nu se opreasca motorul si apoi frana.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si de ce nu ar fi corect? Vrei sa ti se opreasca motorul?

| suntserios a răspuns (pentru eliancodrut):

Pai omul zicea de trecerea de pietoni, nu de autostrada

| eliancodrut a răspuns (pentru suntserios):

Omul a zis atat in general, cat si in particular. Nu am mai specificat de trecerea de pietoni, pentru evitarea unui accident, cand se calca prima data frana, apoi ambreajul. Calcarea ambreajului la evitarea unui accident este neavenita, deoarece se elimina un ajutor in franare: frana de motor. Dar si la trecerea de pietoni, daca ai viteza mica poti sa le actionezi pe amandoua, frana fiindu-ti suficienta sa opresti masina.
Un sofer cu experienta nu-si mai pune problema ce trebuie sa calce prima data, deoarece motorul ii spune ce sa faca.

| eliancodrut a răspuns (pentru suntserios):

La viteza mare, intai calci frana, apoi ambreajul. Eficienta este mai mare. Daca mergi incet, atunci calci prima data ambreajul, ca sa nu se opreasca motorul si apoi frana.

| Crhis a răspuns:

Salut, pentru ca sa te dezobisnuiesti de automatismul asta poti incerca sa exersezi cu motorul oprit sau intr o parcare sau intr-un poligon si sa incerci lent pana iti intri in mana