Chiar daca l-ai scapat pe jos sau este problema din el, acestea se afla in termenii contractuali ai garantiei. Deci daca se afla in garantie du-l sa ti-l repare sau eventual sa-ti dea altul.
In garantie se mentioneaza ca nu se mai ia nici o masura daca il spargi din dinadins, adica te superi pe el, iei ciocanu si ii dau una. Deci inc-o-data, du-te cu el si cu garantia si 100% ti-l repara, decat ca ai de asteptat cam 5-7 zile dupa ei. Dar asta e...
Uite garantia nu expira daca telefonul este scapat sau nu pe jos, ea expira dupa un timp...deci du-te cu telefonul la service sau la magazinul de unde l.ai luat
dar nuuita sa.ti pui toate pozele si melodiile pe cardul de memorie...si numerele de telefon pe sim
Faza e ca o sa ti-l repare deoarece micile cazaturi sunt normale.
Sh colega mea
s-a dus cu un LG Cookie Fresh la garantie si era scapat pe jos. Insa tot la fel s-a stins si nu s-a mai aprins. Ei i l-a reparat!
De fapt i-a dat unul nou. Probabil mai are cate ceva ce a avut si inainte de ex carcasa sau bateria. Etx.
Insa il va repara![]()
FunditSha?
Vot?![]()
![]()
Te rog
Mercii![]()
Pai mi-e mi s-a intamplat la un telefon Motorola si l-am reparat se pare ca se stricase doar banda si nu costa mult sa-l repari dar la mine nu se vedea nimic pe ecran dar se auzea cantecul care se aude la deschiderea telefonului nu stiu ce sa zic dar oricum daca inca mai este in garantie cred ca il poti da inapoi sau il poti repara.
Du-te si intreaba la shopul de unde l-ai luat altfel nu ai de unde sa stii... daca e de la el trebuie sa ti-l repare,, nu e vina ta
Pai si eu am patit la fel se deschidea dar dar nu de tot pentru ca se inchidea iar si i-am scos bateria i-am bagat-o la loc si l-am pus la incarcat si dupa mergea.la mine era bateria descarcata.dar daca cazaturile au fost de mult nu cred ca ar putea avea treaba cu asta.
Pune-l la incarcat ca e descarcat poate...sau daca nu mergi cu el sa ti-l repare ca e in garantie.
Dragon999 întreabă: