|

Buna TPU cum pot lua (curata) vopseaua de pe metal. DAU FUNDA SI VOTURI

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

30 RON

Gel decapant universal rapid pentru îndepărtarea vopselelor de pe metal, beton, lemn şi sticlă. DECASOL - GEL DECAPARE VOPSEA
decapant universal rapid pentru îndepărtarea vopselurilor alchidice,
epoxidice, nitrocelulozice, clorcauciucului, a lacurilor, grundurilor şi a
calaminei

PREZENTAREA PRODUSULUI

Soluţiile existente de înlăturare a vopselelor, începând cu cele empirice precum arderea stratului de vopsea, înlăturarea acesteia cu dalta sau răzuirea ei şi terminând cu altele ce necesită tehnologii şi echipamente complicate - curăţarea cu diluanţi puternic volatili sau cu substanţe chimice corodante în încăperi special amenajate şi cu echipamente foarte scumpe, sablare, etc. - nu au o aplicabilitate universală din punct de vedere a suprafeţei vopsite (metal, beton, lemn, sticlă, etc.) şi nu reuşesc să elimine în profunzime straturile de vopsele anterioare folosite pentru protecţia anticorozivă, sau daca o fac, produc o deteriorare / subţiere a suprafeţelor de bază.
Acest gel reuşeşte să înlăture diferite tipuri de vopsea (ex. alchidice, epoxidice, nitrocelulozice, grunduri, ş.a.) şi depunerile de calamină sau alte reziduuri de pe suprafeţe ca metal, beton, lemn sau sticlă, fără a ataca stratul de bază (metal, beton, etc.), protejat anticoroziv sau pur şi simplu estetizat prin vopsire sau lăcuire.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu spaclu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da cu diluant

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează