anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut băieți! Am o întrebare pentru voi sau de ce nu și pentru fete! Atenție! Nu bag toate fetele în aceeași oală!
Cum aș putea să fac să evit panaramele și să o deosebesc mai rapid? Am dat în viața mea de câteva din astea, care au fost cum au fost, nu e frumos să folosim asa limbaj! Eu aș vrea o fată de casă, nu am pretenții să fie Spartacus să crape la lemne ci una care nu îi place viața (discoteca, băutura, să înșele etcwinking. Îmi pare rău că nu pot găsi o asemena fată doar foarte foarte greu! Deci, cum aș putea să evit fetele care nu sunt de genul meu?

Răspuns Apreciat de Editori
| Miruna333 a răspuns:

Prin comunicare, comunici frumos cu persoana respectiva si vezi semne de la primele intalniri, ii descoperi personalitatea, comportamentul, cat si planurile de viitor si vezi daca acestea coincid cu ale tale. Sigur, poti fii sigur de cineva care nu se duce in club, poate pentru ca nu ii plac cluburile, insa la faza cu insetul, nimeni nu te poate asigura de asta.
Sa stii ca ambele sexe, pot fi,, de casa'', chiar daca beau ocazional si se duc in club. Cand ceva nu este facut in exces, esti in siguranta. Din raspunsurile de mai jos, vad ca exclusi bautura, cluburile si iesitul si comunicarea cu sexul opus, doar pentru ca persoana poate sa te insele.
Ii poti impune unei persoane asta, o poti lega, ii poti avea toate parolele, nu te va apara cu nimic, bine nu iti va face. O persoana te va insela cu tine de mana, daca vrea. Nu poti face nimic sa opresti asta. Reflecteaza asupra acestui lucru. Fii cu cineva in care ai incredere, care poate vorbi cu absolut oricine si nu te-ai teme ca te va insela. Acolo e increderea in partener

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la biserica, ca acolo se aduna alea cuminti, care nu beau, nu fumeaza si nu preacurvesc.

| siriusblack98 a răspuns:

Sunt si astfel de fete dar nu le gasesti pe la Bucuresti sau prin centrele oraselor mari. Cauta una din zona Moldovei si in special Iasi/Botosani sa vezi diferenta de mentalitate. Am avut pe la 18 ani o iubita din Botosani. Pai eu daca ramaneam cu fata aia, pana acum la 26 cat am, as fi fost insurat de 7 ani si aveam si vreo 3-4 copii laughing Fetele din zonele alea gandesc diferit, ele vor o familie in primul rand ( mare parte din ele ).

| carevaescu a răspuns:

Consideră posibilitatea de a întemeia o relație de prietenie înainte, ca să o poți cunoaște.

Consideră și faptul că este posibil să fie mai bine să cunoști prin intermediului comunității tale și nu online

| Robert2526 a răspuns:

Care e genul tau de fata mai exact? vrei sa creasca copii, sa faca curat si sa faca mancare? si in rest? Esti misogin si ciudat, de asta ai pareri preconcepute despre fete. Sa stii de la mine, ca nu e nicio fata asa cum crezi tu, dar daca are langa ea unul ca tine, ce vrei sa faca? se duce la altul, e normal

| SpoiledBrat a răspuns (pentru Robert2526):

Sa înțelegem ca nevastă-ta e panarama și tu ești mulțumit cu ea

| Peli75 a răspuns (pentru Robert2526):

Știu că o femeie nu este concepută doar pentru așa ceva! Da, aș fi de acord să meargă la petreceri, să iasă la cafele cu prietenele ei, să stea cu prietenele ei, dar să nu mă înșele sau să nu vorbească cu alții băieți( înafară de colegi/verișori etcwinking

| Robert2526 a răspuns (pentru Peli75):

Nu poti sa impui la modul acesta, sa nu vorbeasca cu alti baieti? serios? Dar ce esti stapan pe viata ei? De unde aceste idei ma frate? Fiecare e liber sa faca ce vrea, sunteti intr-o relatie pentru ca va iubiti si va simtiti bine unul cu celalalt, nu pentru a avea restrictii... auzi si tu, sa nu vorbeasca cu alti baieti, dar cine esti tu sa pui asa conditii? Nu ma mir ca esti singur

| Robert2526 a răspuns (pentru SpoiledBrat):

Inseamna doar ca ai probleme de intelegere a sensului unui text pe care tocmai l-ai citit si ne arata unul din motivele pentru care nici tu nu esti capabil sa ai o relatie laughing)

| Peli75 a răspuns (pentru Robert2526):

Eu nu îi impun nimic, dar aș vrea să fie așa. Normal că nu îi zic eu că bă nu vorbi cu alții, dar asta aș aștepta de la o fata

| Robert2526 a răspuns (pentru Peli75):

Atunci inseamna ca ai asteptari nerealiste, provenite din trecutul indepartat. Lumea s-a schimbat in ultimii 50 de ani si nu mai functioneaza asa. Care e treaba ta legat de persoanele cu care vorbeste ea? Ar trebui sa te intereseze alte aspecte ale vietii, lumea asta e foarte dinamica, evoluam si nu mai accepta lumea asa usor constrangeri si prostii de genul.

Tu vrei genul de fata traditionalista, sa faca curat, sa spele haine, sa aiba grija de plozi, sa faca mancare si sa iti fie loiala si iubitoare si sa nu vorbeasca cu nimeni? Nu vrei sa fie si credincioasa?

Lucrurile s-au schimbat profund, modelul acesta de relatie este depasit. Mai concret, problema nu este la fetele pe care le faci tu in toate felurile aici ci la tine, pentru ca nu esti adaptat la viata pe care o traim si ai valori depasite de vreme.

| SpoiledBrat a răspuns (pentru Robert2526):

Am relație fraiere

| Robert2526 a răspuns (pentru SpoiledBrat):

Acum o luna intrebai aici unde iti poti face o relatie happy Plus ca ai unele dintre cele mai stupide intrebari din istoria TPU. Cred ca ai relatie cu mana stanga laughing) sau e dreapta?