Pai tinand cont de faptul ca e un Peugeot, fiabilitate scazuta, piese extrem de scumpe, revizii extrem de scumpe, motoare prost echilibrate, nu merita atatia bani, decat in cazul in care iti permiti o masina la banii astia si sa o si intretii daca iti place tie asa de mult design-ul. Daca vrei ceva fiabil orienteazate spre o masina germana sau japineza chiar daca SH dar tot va fi mai buna ca un Peugeot!
Poti sa dai atatia bani daca nu ai ce face cu ei...
e foarte mult si e o masina scumpa la intretinere si putin urata dupa parerea mea
cu banii astia iti iei un mitsubishi lancer nou de stau pisicile in coada
sau ceva la mana a doua care chiar merita banii astia.gen bmw m3, vw passat etc.
Jack: Sunt sigur ca se refera la un Peugeot nou si sunt sigur ca S Klasse nu este coupe cabrio. Tu ce zici? Hai sa comparam lucruri incomparabile. lawe: in ceea ce priveste intrebarea ta, eu zic sa mergi pe un Opel Tigra TwinTop SW (nu este pe stoc in Romania dar iti aduce rapid la comanda). E foarte similar cu Peugeotul dar este putin mai fiabil si mai ieftin. Iti spun sigur fiindca am si eu unul! Cand a aparut modelul am dat pe el 26.000 EURO. Acum e ceva mai ieftin.
Nu-ti da banii pe masini care atrag privirile. 207cc e o masina sport destul de buna dar prea scumpa. Ia-ti altceva gen: Audi A3, sau mercedes A-Class, Opel Astra (NOUL OPEL ASTRA 2011), sau cea mai tare versiune de Dacia Duster. Ori o optiune mai buna: Cumpara-ti un Logan 1.6 si cu restul de bani il tunezi
Cica intrebare serioasa...
) nu merita frate. de bani astia cumperi S class sau mai stiu eu ce masini super.
Buna. Si nu cred... Adica depinde mai intai si de ce parere ai tu. Daca tu ai vrea si crezi ca e bine, merita. Eu una zic nu.
Nu stiu sigur...cand eram mic mama imi zicea mereu sa nu cumpar imediat ce am vazut, poate ar fi bine sa mai cauti sa vb cu oamenii si poate gasesti mai ieftin si mai bun.dar daca nu gasesti poti sa il cumperi
Dragon999 întreabă: