| Daceiasta a întrebat:

Bună ziua, acum câteva zile am avut neplăcerea de a fi avariat în trafic pentru prima oare de când am luat permisul. Procesul cu cei de la Allianz a fost unul simplu chiar dacă nu mă pricep și astăzi mi-a venit răspunsul de la ei.
Din câte văd eu (nu mă pricep vă avertizez) nu îmi oferă decât să o repar la service. Vă ofer poze, totuși eu aș dori să îmi ofere o soluție prin regim propriu, aș putea cumva să le transmit asta și dacă le spun îmi pierd oferta cu serviceul oferite de ei?
Au făcut constatarea doar din poze e în regulă?
Eu ce trebuie să fac să aleg unul din service urile oferite? Și îmi face constatarea acolo încă o dată sau dacă aleg service pur și simplu îmi repară mașina

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Idee e in felul urmator.
Asiguratorul face o constatare superficiala. Si pe baza acelei constatari iti poate oferi o suma de reparatie in regim propriu.

Daca nu vrei in regim propriu, atunci mergi la service unde se face o constatare serioasa si ei mai departe cer asiguratorului suma pentru a repara toate problemele.

Iti dau un exemplu. Mie mi-a constatat asiguratorul dauna de 7000 lei, am refuzat regim propriu. La service dupa ce au dat bara jos samd... pretul de reparatie a fost 25.000 lei. Enorma diferenta.

Dar, daca tu tii neaparat si neaparat sa iei banii in regim propriu ii poti lua, dar pierzi oferta de a o repara la un service, si daca nu iti ajung banii, scoti din buzunar.

1 răspuns:
| sabin89 a răspuns:

"neplăcerea de a fi avariat în trafic pentru prima oare de când am luat permisul procesul cu cei de la Allianz..."
Ai avariat procesul cu cei de la Allianz?