| georgenbn a întrebat:

Buna ziua, in 2026 vreau sa ma bag pe uber si am un buget de 6500 euro, nu stiu ce masina sa aleg pe urmatoarele criteri, si pentru uber si pentru uz personal intre un Opel astra K 2018 motor 1.6 diesel si 160cp sau citroen c4 cactus 2017 1.6 diesel, 99cp cu adblue. Nu stiu care e mai stricacios, care e mai fiabil, care e mai ieftin de intretinut, am vazut doar ca opelul este doar mai dotat decat citroenul
Va rog care doriti sa ma ajutati dau funda! Multumesc

4 răspunsuri:
| OpreanNicolae a răspuns:

Nu e vorba de fiabilitate, e vorba de faptul că trebuie să cumperi o mașină din surse sigure, cu un carnet de service la zi, cu un rulaj real, iar după aceea să o îngrijești cu atenție!
Opel de mult timp nu mai are propriile motoare, ci motoare cumpărate de la alții. Iar, faptul că face parte din grupul Stellantis, are motoare din acest grup.
Iar, cele 2 modele enumerate aici, pe dedesubt, la partea tehnică sunt identice, cu mici diferențe. Totul ține de buget și de afinitatea pentru o anumită marcă.

| gapb a răspuns:

Nici aia, nici aia.

O Toyota Prius pe gaz sau un Logan mai vechi, tot pe gaz. Crede-ma pe cuvant ca Toyota aia nu are moarte, e ca un gandac de bucatarie dupa apocalipsa, daca prinzi o oferta buna, merita.

| sierra1 a răspuns:

Foarte probabil să aibă același motor (doar îs ambele de la stellantis) deci la fel așa că totul ține de incântarea ochiului - adică aceea care-ți PLACE ție mai mult

| GygyDuru a răspuns:

Fugi de citroen. Te va ruina.