Cam 90-150 de lei pe zi in medie. Un calcul facut pe un oras mediu cu norma zilnica de 10-15 livrari ( 6-8 ore de munca ). Asta fiind doar profitul in medie. Vei avea zile slabe si zile bune, dar in medie cm acolo ai ajunge.
Merita doar daca lucrezi ca livrator intr-un oras mare, unde ai 20-30 de livrari pe zi. incat sa-ti iasa profit de 180-300 de lei pe zi.
Daca lucrezi intr-un oras mediu, faci cam 90-150 zilnic. Inmultit cu 21 de zile lucratoare = 1890 - 3150 lei pe luna. Daca faci livrari intr-un oras mare, o sa iei cam 3780 - 6300 lunar.
Cel mai avantajos iesi cu scuterul. Ca ai costuri mici, si bani mai multi la salariu. Si poti sari de salariile de mai sus. Asa la masina, reparatiile costa, consumi mai mult, pierzi mai mult timp intre livrari ( e mai voluminoasa masina si te chinui sa-i cauti loc de parcare/stationare ), Asa daca ai scuter, te poti baga oriunde.
Și ca să scot suma asta, la norma de maxim 8 ore, câți bani se duc pe benzină dacă ai idee te rog? La consumul meu de 10l pe suta de km
Pai depinde de livrari si de distanta dintre ele. Eu nu am de unde sa stiu. Fa si tu o luna de livrari in conditiile astea si calculeaza cati km faci in medie zilnic timp de o luna.
Adica de exemplu: Sa zicem ca faci zilnic undeva la 80 km livrand mancare. Daca benzina e undeva la 8 lei pe litru, aproximativ, si tu consumi 10l la 100km, ai consuma zilnic undeva la 64 de lei pentru cei 80 de km parcursi. 64 x 21 zile lucratoare, = 1344 lei pe luna ai cheltui doar combustibilul.
Haha, tu îți bați joc de noi nu? Am motor de 2.0 benzina nu povesti de diesel și mănâncă 7 litri. Tu cu ce faci livrare? Cu off road-er de 3 litri motorizare?
Cu logan 1.6 Benzină
Consumă pe oraș 10 litri
Serios? Cum naiba mai? Am avut Logan de 1.4 2006 de nou și nu am trecut never de 5.5. Vb cat se poate de serios. E foarte mult 10, chiar și în oraș.
Tot așa abia am vândut un Sandero 3 SCe 2023, deci ăla mai slab, și am avut între 5-5.5 mereu. Pfoai 10 e enorm pentru 1.6.
Băieții ăștia (lucrătorii) renunță la mașini pentru bicicleta, un scuter mic doar ca sa strângă bănuți, sa se vadă un profit. Crezi că lor nu le-ar fi comod să își conducă mașina la livrări? Dar se gândesc să economisească cat de mult. Cinste lor. Nu e un mod inspirat de gândire de business să folosești un vehicul cu 10/100 consum. Ce părerea ai avea daca directorul general al poștei Române ar folosi pentru distribuția coletelor, corespondenței Hummer cu un motor Hemi de 5.7?
farcry444 întreabă: