Aici pare a fi un abuz instituțional. Caută un avocat și cere un sfat profesionist referitor la această speță! O fi el un termen limită, nu neg, dar asta nu înseamnă că dacă depășești acel termen limită s-a terminat "lumea".
Repet, avocat și mergi pe căile legale, inclusiv la PMB.
Sa înțeleg că nu ai oferit un fiscal? Nowadays nu se mai cere certificatul de atestare fiscala ci doar o ștampilă de la autoritatea fiscală. Am vândut i mașină cu 30mii km acum o lună în Timișoara, practic aproape noua, impecabila și îngrijită. Fost la RAR unde autoritatea fiscală are un punct de lucru. Dat contractul, actele mele și ale cumpărătorului și pam-pam mașină a intrat în posesia dansului iar eu am fost scos de sub obligația de impozitare automat. La tine ce s-a întâmplat mai exact?
Inteleg, pentru mine a decurs asa : Am vandut masina cu contract vanzare-cumparare, cumparatorul nu a vrut fiscal pentru ca a zis ca o dezmembreaza si atat, in Bucuresti pentru Sectorul 4 e mai complicat daca doresti sa scoti masina de sub evidenta deoarece trebuie sa platesti toate taxele si utilitatile la zi pentru a procesa cererea ( o stupizenie! ). Cum au trecut cele 30 de zile, primaria nu vor sa mi mai scoata masina de sub evidente! De la 1 Ianuarie 2026 o sa platesc taxa euro! Plus o prostie de loc de parcare obligatoriu cu 550 Lei. Primaria refuza sa-mi scoata masina, punct de lucru public nu mai au, tot se face online.
Nu mai exista punct de lucru fizic pentru sectorul 4. Plus ca stau in Cluj de 2 ani