| Andrelo94 a întrebat:

Bună ziua,vin cu o întrebare,Am achiziționat o mașină in Danemarca faza este ca,șeful meu m-a ajutat să o cumpăr folosind CVR-ul lui,în România se numește Cod unic de înregistrare,și automat mașina e trecut pe firma lui,dar la ANAF-UL danez(skat) se numește figurează ca eu îs proprietar pentru ca la ei nu contează cum cumperi o mașină,pot folosi CVR-ul altcuiva fără probleme,certificatul de înmatriculare a mașini este pe numele meu tot este pe numele meu mai puțin actul de vânzare cumpărare,acum întrebarea ce-i de la DPRCIV, îmi voi cere acest contract primează contractul de vânzare cumpărare sau certificatul de înmatriculare al mașini?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fara contractul de vânzare cumpărare pe numele tau nu faci nimic. Nici la primărie nici la înmatriculări.

| GygyDuru a răspuns:

Tu vrei sa-i furi masina sefului?

| Andrelo94 explică (pentru suntserios):

Păi îl am dar nu e pe numele meu, am contractul în care atestă de unde a fost cumpărată mașina dar nu este pe numele meu și pe firma șefului meu

| Andrelo94 explică (pentru GygyDuru):

Ce înțelegi tu frate, dacă nu știi nu te băga stai în banca ta îs sătul de voi

Tu nu înțelegi ca mașina e pe numele meu la ANAF-UL danez. eare inregustrata pe numele meu ca fiind proprietar, faza e ca atunci când am cumpărat-o de la dealer, m-a ajutat cu CVR-ul sa nu mai plătesc taxele alea dacă știam ca e asa complicat stăteam în banca mea

| GygyDuru a răspuns (pentru Andrelo94):

Ce vrajeala ai. Deci vrei sa inregistrezi masina sefului tau pe propriul nume. Adica sa i-o furi.

Frate lasă miștourile,n-am chef de tine, cum aș putea să fur i mașina de la șeful meu, stiind-umi toate datele personale și unde stau în România orice despre mine, te întreb așa, văd ca ești cam prostut

| GygyDuru a răspuns (pentru Andrelo94):

O treci pe numele tau si o vinzi rapid in 2 saptamani.