Durata de viata a oricarui bun de folosinta indelungata este conventional considerata a fi de 10 ani. Bineinteles ca in practica o masina poate fi rablagita dupa 3-4 ani, dupa cum poti vedea masini de epoca in perfecta stare de functionare. Ca sa nu vorbim de celebrele cobre, multe tragand 40 de ani fara piese schimbate (cu exceptia consumabilelor, desigur). Probabil nicio masina din ziua de azi nu va mai egala fiabilitatea cobrei, in special datorita sistemelor electronice mult mai expuse defectiunilor si cu costuri mari de inlocuire.
Perioada de functionare optima este undeva pe la 8-10. 000 de km, cand totul este nou iar piesele motorului sunt deja complet rodate (chiar daca teoretic rodajul se incheie mult mai repede). Acesta este si momentul la care eu as schimba uleiul+filtrul, chiar daca din ratiuni comerciale producatorii imping tot mai tarziu prima revizie. Eu cred ca uleiul acumuleaza la inceput foarte multe impuritati (pilitura de fier) si costul inlocuirii lui nu justifica compromisul.
Durata de viata a unui autoturism depinde de mai multi factori si anume, cum se conduce si intretine auto, ce marca de autoturism este auto, daca motorul este pe benzina sau motorina, ce drumuri frecventeaza. Perioada optima de functionare este dupa ce sa efectuat rodajul auto.
Durata de viata a unei masini depinde de: calitatea de fabricatie a masinii si modul de exploatare, indiferent de marca
anonim_4396 întreabă:
pelivanvasil întreabă:
Aurel100009 întreabă: