| Adi1987 a întrebat:

Care ati facut scoala de soferi, in timp ce conduceati masina cu instructorul si faceati ceva anume gresit, s-a intamplat sa se enerveze instructorul sa sara cu gura la voi, sa va injure?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, cum dracu sa mă înjure, de asta il plateam?

| Adi1987 explică (pentru suntserios):

Sau sa tipe la tine?

| Whitte a răspuns:

E normal. El raspunde in fata legii daca tu faci (mai ales intentionat) un accident. De ce faci asa ceva? Vrei sa-l bagi in puscarie?

| Adi1987 explică (pentru Whitte):

Nu sa faci accident, daca faci ceva gresit cand conduci, apesi cand nu trebuie o pedala sau.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Instructorul meu era un maistru auto, profesor si inspector scolar. L-am enervat, dar niciodata nu si-a pierdut cumpatul.

| raazVann a răspuns:

Nu, doamne ferește! Daca am făcut greșeli mi-a vorbit frumos si a explicat calm si linistit. Nu are voie sa sara cu gura daca faci greseli. Daca este un nesuferit sa renunte la meseria asta

| siriusblack98 a răspuns:

De injurat nu, am avut o singura data un schimb de replici cu el si a inteles ca este mai intelept sa pastreze un ton respectuos si un volum scazut al vocii daca are ceva reprosuri de facut. Daca e ghiolban, schimba-l si zi-i sa faca taximetrie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Adi1987):

Niciodata, de ce sa tipe la mine, pai imi ceream banii inapoi si il reclamam la scoala

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu s-a întâmplat. asta, când vedea că greşesc, îmi explica cum trebuie să fac, în nici un caz să ţipe sau înjure.

| eliancodrut a răspuns:

Asemenea persoane nu au ce cauta ca instructori.
Cate o remarca sarcastica se mai intampla.