Daf si MAN cele mai bune, dar si celalalte marci fac fata, numai sa nu fie Roman sau camioane unguresti.
Tu nu prea esti Sofer! Unde dracu sunt bune DAF-urile si MAN-urile? Ai trait pe luna 1 Daf are cabina mare dar degeaba 2 MAN ieftini si degeaba 3 Volvo Scania si ACtros cele mai bune de unde stiu? Tata e sofer profesionist cu experienta si am fost cu toate camioanele!
Hai ca ma lasi la pamant, cred ca taicatu cunoaste camioanele din 2ª razboi mondial, ce rost are sa imi pun mintea cu un copil care nu stie ce zice.
Ala al carui patron este mereu ocupat/plecat, si se pot face economii mari.
Ar mai fi un criteriu, si anume confortul in cabina in momentele de 'dat la deal', dar astea-s deja pretentii.
Sa nu uit, fereste-te de alea la care nu prinde magnetul pe tahograf, iti fac cursa un calvar
Depinde, cele mai bune marci sunt Man, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania iar din acestea Man-urile si Iveco sunt cele mai convenabile din cate tin minte.
Cam astea sunt toate marcile )) 1 MAN si Iveco sunt egale cu 0 stralisurile sunt faine la aspect dar motoru e egal cu 0 la fel si la MAN dar sunt ieftine cele mai bune Volvo si Scania dar si Actrosu.
Posibil sa fie slabute Man-urile si Iveco acum, dar daca doresti sa incepi o afacere sau ceva de genul, trebuie sa achizitionezi ceva "ieftin" apoi in timp poti achizitiona ceva mai bun.
Depinde ce fel de camion si pentru ce vrei sa il folosesti... mai detaliat
Convenabil, ca fiabilitate si randament, iti recomand VOLVO, MAN sau SCANIA! unchiul meu este 'camionagiu' de o viata, a mers cu toate modele de camioane, de la el stiu
MAN-u e ieftin in rest e praffff dar ai dreptate cu Volvo si Scania dar dupa mine si Actrosu face fata... Tata e sofer