| Priap a întrebat:

Care este cel mai bun, convenabil camion (in general)?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daf si MAN cele mai bune, dar si celalalte marci fac fata, numai sa nu fie Roman sau camioane unguresti.

| Gabriel_Marius_1994 a răspuns (pentru mgtow):

Tu nu prea esti Sofer! Unde dracu sunt bune DAF-urile si MAN-urile? Ai trait pe luna 1 Daf are cabina mare dar degeaba 2 MAN ieftini si degeaba 3 Volvo Scania si ACtros cele mai bune de unde stiu? Tata e sofer profesionist cu experienta si am fost cu toate camioanele!

| mgtow a răspuns (pentru Gabriel_Marius_1994):

Hai ca ma lasi la pamant, cred ca taicatu cunoaste camioanele din 2ª razboi mondial, ce rost are sa imi pun mintea cu un copil care nu stie ce zice.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ala al carui patron este mereu ocupat/plecat, si se pot face economii mari.
Ar mai fi un criteriu, si anume confortul in cabina in momentele de 'dat la deal', dar astea-s deja pretentii.
Sa nu uit, fereste-te de alea la care nu prinde magnetul pe tahograf, iti fac cursa un calvar sad

| Eclipse a răspuns:

Depinde, cele mai bune marci sunt Man, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania iar din acestea Man-urile si Iveco sunt cele mai convenabile din cate tin minte.

| Gabriel_Marius_1994 a răspuns (pentru Eclipse):

Cam astea sunt toate marcile laughing)) 1 MAN si Iveco sunt egale cu 0 stralisurile sunt faine la aspect dar motoru e egal cu 0 la fel si la MAN dar sunt ieftine cele mai bune Volvo si Scania dar si Actrosu.

| Eclipse a răspuns (pentru Gabriel_Marius_1994):

Posibil sa fie slabute Man-urile si Iveco acum, dar daca doresti sa incepi o afacere sau ceva de genul, trebuie sa achizitionezi ceva "ieftin" apoi in timp poti achizitiona ceva mai bun.

| alexmihay92 a răspuns:

Pentru ce vrei sa l folosesti? poate fi Man Volvo etc

| xBlackB0y a răspuns:

Eu ti-as recomanda volvo si mertedes, au un motor foarte mare.

| Tudor_Daniel_1993 a răspuns:

Depinde ce fel de camion si pentru ce vrei sa il folosesti... mai detaliat big grin

| Tudor_Daniel_1993 a răspuns:

Convenabil, ca fiabilitate si randament, iti recomand VOLVO, MAN sau SCANIA! unchiul meu este 'camionagiu' de o viata, a mers cu toate modele de camioane, de la el stiu big grin

| Gabriel_Marius_1994 a răspuns (pentru Tudor_Daniel_1993):

MAN-u e ieftin in rest e praffff dar ai dreptate cu Volvo si Scania dar dupa mine si Actrosu face fata... Tata e sofer laughing

| fdfddfdsdsghmmjnjjjhsdsfd a răspuns:

Kenworth, Mack, Peterbilt, Freightliner, Western Star

| Dragu_Mihai_1995 a răspuns:

Volvo, iti recomand