Campion!
Campion pă sate
Precizez că toate mașinile erau în stare tehnică bună cu anvelope noi, pe passat indice de viteză Y, pe audi W. Întotdeauna merg cât permite starea mașinii, a anvelopelor și a condițiilor de drum.
Pai si normal!
Exact atat cat este marcat drumul respectiv, ca altfel este ilegal si nu risca nimeni sa-si piarda carnetul sau viata.
Vitezomania si teribilismul este doar pentru idioti!
"Recent" adica in ultimii 6 ani, imi amintesc 180 pe A7 proaspat deschis, venind din concediu. M-ar fi dus la pragul psihologic de 200, ca drumul si masina erau ok, dar anvelopele latrau de la 110, nici nu ar fi trebuit sa plec la drum cu asa ceva.
Mai recent de atat, abia daca am mai atins 140-160 pe portiuni foarte scurte, depasind diferiti bizoni, care accelereaza "blana" cand este vizibilitate, si franeaza pana la 30 in viraje sau cand vin masini din sens opus.
Am prins eu vreo 71-72 cu bicicleta. Echivalat cu masinile, asta ar veni vreo 280, asa. P.S. Ai 12 ani, sau ce intrebare e asta?
Salut, am 17 ani si e o intrebare pe care o consider normala, ea fiind pusa din curiozitate.
Pai oricine poate raspunde orice, si nu are nici o utilitate. Eu ca pasager de exemplu am mers prin Bucuresti, noaptea, cu vreo 180. Satisfacut? Nu am permis, dar am mers cu masina de scoala cu aproximativ 100 (Dacia 1210, lol). In afara localitatii, taica-meu instructor. Cu vreo 25 de ani in urma.
Foarte tare, eu am mers maxim cu 130 pe un drum agricol
130 neasfaltat? Cu ce, cu Hummer? De fapt stai ca ala nu ajunge la 130...
Avea asfalt, numai ca nu era public.
Aaah, ok then.
187 cu un Rennault scenic 2 din 2005 1, 6 in 16 v, de 2 ori i-am dat, dupa nu am mai fost curios.
Ca lumea pentru un 1, 6, presupun 105 cp.
In drum lung, nu in 4 secunde se duce batranica
Nu, ti se pare.
E rău de tine!
Buna, am prins cu un GLC 250 d din 2015, 2.2 vreo 170 pe drumul expres spre Craiova
anonim_4396 întreabă: