| alex_5055 a întrebat:

Cat prinde la ora un scuter pentru copii si daca am 14 ani imi trebuie ceva ca sa merg cu el am restrictii pe unele strazi?

23 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Ai voie sa te plimbi cu el dar nu pe drum public. Pe drumurile forestiere si oriunde unde nu este drum public.Trebuie sa ai 16 ani si sa iti faci permis categoria a1 sau se mai numeste si atestat. Mergi la o scoala de soferi faci cursurile pe de pregatire teoretica si dai examen daca il obtii bravo tie daca nu mai inveti. Unde te grabesti asa de tare? Nu poti inca sa intelegi toate indicatoarele de circulatie toate prioritatiile si regulile de circulatie. Asteapta ca sa faci 16 ani sau 18 si atunci o sa le intelegi. Ca acum ti se pare ca stii sa conduci dar nu este asa de simplu precum pare si multe chestii nu le poti intelege ca de ce este asa si nu altfel. Mai asteapta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu ai voie. Minim 16 ani pentru motoare de maxim 50 cmc. - Pentru a circula pe drumurile publice.
Daca vrei sa te plimbi in incinta cu mini-scuteru' ala, n-ai decat, nu-ti face nimeni nimic.

| rZv995 a răspuns:

Ba fratilor eu am 13 ani si am o Honda Concorde Sport si are motor de 150cmc si e nevoie de permis si merg numai prin sat cu ea si am trecut pe langa politie cu casca in cap si nu mai facut nimic!

| rZv995 a răspuns:

Daca vrei sa fuga mai mult de 40-50 km/h marestei camera de ardere si o sa fuga mai tare dar o sa ai si consumul mai mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai cat spuneati ca prinde un scuter de copi 40-45 km da de unde am un scuter de copi prinde 80 km merge ca dracu o ie de pe loc cat ai zice peste si nu e marca ff buna e piaggio

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut as vrea sa stiu si eu daca trebuie imatriculat scuteru pentru copii... ca vreau sa-mi iau da nu prea stiu si ce acte are. pff is praf daca vrea cineva sa-mi zica sa bage id meu de mess in lista Epyon_rmx@yahoo.com ps. am 16 ani rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 35 km

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah.eu am 13 ani.conduc masina de la 8 ani scuter de la 10ani si acum conduc o motocicleta suzuki gn250 250cmc.hai man.ok.sunt fraieri care la 15 ani nu stie ca ii semnul interzis sau sens unic sau bla bla bla.acum am 13, 5ani.la 16 imi iau motocicleta cu care pot sa ma plimb LEGAL pe drumurile publice tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

80 km pe ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

209

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 50 cubice pina la 80 km pe ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai Buletin si scuterul este de copii. Mergi Dar nu pe strazile PRINCIPALE... Ulite... Chestii. Ai voie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dea dreacu sa prind copi sub 16 pe motoare mai mari decat 50 cc cai ard in ### de bani pe maicasa si tacsu. Daca vreti siguantza circulati cu Sandero

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dea dreacu sa prind copi sub 16 pe motoare mai mari decat 50 cc cai ard in ### de bani pe maicasa si tacsu. Daca vreti siguantza circulati cu Sandero

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba daca mergi cu o casca pe cap nu cred ca o sasi dea seama cati ani ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iti trebuie sa ai 16 ani si sa ai cursuri de legislatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa pot conduce unn scuter legal.am 14 ani si am numai masini si motocilcete. legislatia o stiu.am si un peugeot de 49cmc.pe deasupra mai stiu sa repar la motoare. dar nu stiu ce acte imi trebuie...imi puteti zice va rog? am fost prins intr-o seara cu un suzuki gsx 600... dar nu am patit nimic dar de atuncea imi cam e frica sa ma mai ***ib cu el.cand eram mai mik aveam colegi in generala care veneau cu scuteru la scoala.ma puteti ajuta si pe mine?

| fanutz a răspuns:

Nup nu ai nevoie... un scuter pentru copii prinde in jur de 40 max 50

| micro a răspuns:

Nai venoie de nimic au merg cu un suzuki si nuface nimic politia ii salut claxonand!

| micro a răspuns:

Nu-ti face nimic eu merg cu un suzuki si numi face nimic dar cand trece politia ii claxoonez si ma saluta

| angel_9646 a răspuns:

Eu am 11 ani si merg cu masina de scutere si atv nu mai zic dar nu merg pe drum public ca trebuie sa am 16 ani sa conduc

| plasty a răspuns:

Al meu prinde 80 si merg de cand hau pe scuter daca ai casca si vesta nu-ti face nimic!