Ai voie sa te plimbi cu el dar nu pe drum public. Pe drumurile forestiere si oriunde unde nu este drum public.Trebuie sa ai 16 ani si sa iti faci permis categoria a1 sau se mai numeste si atestat. Mergi la o scoala de soferi faci cursurile pe de pregatire teoretica si dai examen daca il obtii bravo tie daca nu mai inveti. Unde te grabesti asa de tare? Nu poti inca sa intelegi toate indicatoarele de circulatie toate prioritatiile si regulile de circulatie. Asteapta ca sa faci 16 ani sau 18 si atunci o sa le intelegi. Ca acum ti se pare ca stii sa conduci dar nu este asa de simplu precum pare si multe chestii nu le poti intelege ca de ce este asa si nu altfel. Mai asteapta.
Nu ai voie. Minim 16 ani pentru motoare de maxim 50 cmc. - Pentru a circula pe drumurile publice.
Daca vrei sa te plimbi in incinta cu mini-scuteru' ala, n-ai decat, nu-ti face nimeni nimic.
Ba fratilor eu am 13 ani si am o Honda Concorde Sport si are motor de 150cmc si e nevoie de permis si merg numai prin sat cu ea si am trecut pe langa politie cu casca in cap si nu mai facut nimic!
Daca vrei sa fuga mai mult de 40-50 km/h marestei camera de ardere si o sa fuga mai tare dar o sa ai si consumul mai mare!
Mah.eu am 13 ani.conduc masina de la 8 ani scuter de la 10ani si acum conduc o motocicleta suzuki gn250 250cmc.hai man.ok.sunt fraieri care la 15 ani nu stie ca ii semnul interzis sau sens unic sau bla bla bla.acum am 13, 5ani.la 16 imi iau motocicleta cu care pot sa ma plimb LEGAL pe drumurile publice ![]()
Si eu as vrea sa pot conduce unn scuter legal.am 14 ani si am numai masini si motocilcete. legislatia o stiu.am si un peugeot de 49cmc.pe deasupra mai stiu sa repar la motoare. dar nu stiu ce acte imi trebuie...imi puteti zice va rog? am fost prins intr-o seara cu un suzuki gsx 600... dar nu am patit nimic dar de atuncea imi cam e frica sa ma mai ***ib cu el.cand eram mai mik aveam colegi in generala care veneau cu scuteru la scoala.ma puteti ajuta si pe mine?
Nai venoie de nimic au merg cu un suzuki si nuface nimic politia ii salut claxonand!
Nu-ti face nimic eu merg cu un suzuki si numi face nimic dar cand trece politia ii claxoonez si ma saluta
Eu am 11 ani si merg cu masina de scutere si atv nu mai zic dar nu merg pe drum public ca trebuie sa am 16 ani sa conduc
Al meu prinde 80 si merg de cand hau pe scuter daca ai casca si vesta nu-ti face nimic!
MariusBooss întreabă:
Aurel100009 întreabă: