| AdelinGrigorescu a întrebat:

Cati ani aveti si ce masina va place, dar nu din astea de curse sau boliduri.Masini pe care vi le puteti permite.

13 răspunsuri:
| Solovey a răspuns:

Eu ador Honda am Honda civic EX 2006. si stil sportiv si stil elegant si lucreaza mail linistit ca e benzina nu dizeli. 1.8 foarte convinabila masina si tare rau de tot ii intrec pe aia cu motoru de 2.5 diesel nici nu ma rid.

| adrian9811 a răspuns:

Salut, mie imi place ford focus modelul acela din 2005, ford fusion, si kia ceed

| slalomprintrecretini a răspuns:

Pai as pute sa imi iau o dacie 1310 din 1970.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La banii pe care-i am eu. nu cred ca-mi permit nici macar un Tico sau o Dacie laughing

| paulpaul25 a răspuns:

Imi place VW Tiguan.E grozava! Varianta diesel, am cumparat-o noua si am facut cam 60.000 de km cu ea! Am schimbat la ea doar consumabilele si am fost o singura data la service cand sa defectat un indicator din bord.Sa rezolvat in jumatate de ora!

| Geo17 a răspuns:

Am 16 ani, anul viitor sunt mai mult ca sigur ca o sa imi iau un MERCEDES-BENZ CLS 350 din 2009! Sooopeer masina!

| PTMLucian a răspuns:

Eu ador marca bmw, mai ales modelul 320i cu anul de fabricatie 1996. Acum am 16 ani si sper ca in doi ani sa strang vreo 2.500 de euro ca sa-mi cumpar una.

| NuConteazaShinee a răspuns:

Hmm am 18 ani thinking
O masina la un pret decent atat Noua cat si Second Hand
ar fi :
Honda Civic
Mazda 3
Kia ceed
Volskwagen Golf 5-6
Suzuki swift

eu una dintre ele urmeaza sa imi achizitionez tongue! masini pentru cei ca noi de 18 ani tongue nu bmw, audi, mercedess sa intram cu el in gard si dupa sa dam matanii sa se indoaie tabla la loc peste noapte tongue

| str a răspuns:

Rover 75

| str a răspuns:

Rover 75

| Mitza91 a răspuns:

Am 21 ani si masina personala am un golf 4 iar de muca un iveco stralis si vagon kogel laughing