| bmw_8391 a întrebat:

Ce ati alege AUDI a4 din 2002(130cp) saaaau BMW 320 din 2000(136cp)? si dc?

Răspuns Câştigător
| Nokitochikushi a răspuns:

Bmw are un dizine super zic eu.

10 răspunsuri:
| Gabitza03 a răspuns:

Sincer as alege AUDI a 4 mi se pare mai frumoslaughing

| senzatzii a răspuns:

Audi. Fara a sta pe ganduri.In primul rand sunt un "fan" Audi.Audi e o masina mai "eleganta". fiind si din 2002... Mie BMW sincer.nu'mi prea place.In plus ca Audi'ul ii si mai nou cu doi ani decat BMW'ul, la care trage spatele...alta chestie ce nu-mi place.Audi fara dubii.Asta-i parerea mea. dar daca chiar vrei sa cumperi una din masinile astea trebuie privit din alte aspecte. daca nu avut vreun accident, cati kilometrii au, in ce stare ii, cat consuma. s. a. m. d

| Lora a răspuns:

BMW-ul normal e mai rezistent

| fanporsche a răspuns:

Un logan 1. 4 benzina, e la fel de mare (poate chiar mai spatios), consuma mai putin si merge bine si se pioate merge suficient de tare si sportiv cu ea pentru soselele noastre m ca nu cred ca ai nevoie*sau unde) sa mergi cu mai multde 150-160km/h, iar loganu e in stare de asa ceva fara probleme. Si una noua costa cat una SH din ce ai zis tu.

| mgtow a răspuns:

BMW pentru ca e mai cool dar e prea vechi :8 BMW 320d compact din 2005 e cool

| PrInCo a răspuns:

Audi, pentru-ca iti mananca mai putin din benzina sau pe ce este masina!

| G0oLaN a răspuns:

BMw frateeee:X eu as alege bmw:X e frumos si ca dizine si interior si e frumosss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laba

| sanders a răspuns:

Stii ce as alege eu? nici unalaughing daca la bmw inlocuiai 3-ul ala cu un 6 sau un 7 mai ziceam

| Sofer a răspuns:

Fanii Audi iti vor spune "Alege Audi ca e mai frumos" laughing Fani Bmw "ia-ti bmw tata ca e mai cool ai tractiune spate".
Acum pe bune. si mie imi place Audi A4 si bmw 320d dar problema e in felul urmator taxa e enorma pentru acel audi a4 iar la bmw taxa mai mica. Eu as alege bmw si asta o sa fie urmatoarea masina.