Din ce imi vin mie zilnic in service am observat ca cel mai des, in ordinea in care ti le spun se strica: Hiundai, Peugeot, Renault, Dacia, Seat, Alfa Romeo. Orice masina se strica dar astea vin cel mai frecvent, chiar si modelele noi!
Acuma asta depinde de ce experienta o avut fiecare cu marca respectiva, de exemplu cunosc oameni care au avut un fiat stilo 2005 si o fost varza masina o zis ca prefera sa ii dea foc decat sa o mai repare, si am avut oameni care o avut un fiat mareea de prin 2000 daca nu ma insel si merge teava si acum, chestiile astea sunt relative si depinde de experienta fiecaruia,
Daca te intereseaza un trend anume sa stii ca multi se indrepta spre maricile mai populare fabricate in Germania ( masinile nemtesti ) care cuprind de o potriva marci de top gen Mercedes-Benz, Bmw dar si marci mult mai practice gen volkswagen VW sau Opel. Pentru ca masinile nemtesti sunt destul de bine inchegate si daca te uiti pe piata de la noi domnia ceea ce inseamna piese ieftine si accesibile.
Aurel100009 întreabă: