Poi... un BMW M3 din 2002, sau un Mercedes C32 AMG, tot din acelasi an. Dar amintindu-mi ca e criza, cred ca m-as multumi si cu un Golf IV 2. 0 TDI, 140 CP
Baiatu a pus o intrebare "mg"; daca esti capabil sa raspunzi la ea frumos si la subiect fa-o, daca nu stai in banca ta si nu mai comenta si ironiza aiurea raspunsurile altora. Si mi se pare mie sau iti cam place sa ma umfli de voturi stupide? Ce trebuia sa comentezi la raspunsul ala ca vroiai sa-mi dai stupid da' n-ai putut de fundita aia, pe care te-ai ofticat ca n-ai luat-o tu
; Pe site-ul asta eu zic ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea si nu trebuie tu sa te iei de raspunsurile nimanui, chiar daca te crezi desteptu' lu peste prajit. Io pana acum toate voturile pe care le-am dat au fost numai de folositor si inteligent, si te rog eu nu ma fa sa te umplu pe tine de stupizi ca chiar nu-mi doresc. Mersi. cius :*
Vlad_bv as fii vrut sa iti dau tie fundita dar chiar nu mi ai rasp la intrebare. ai vb frumos da totul e ok RESPECT! cat despre mg. useri ca el ar trebui suspendati nu are de unde sa stie el situatia mea financiara
multumesc de sfaturi o sa tin cont
Audi A4 quattro din 2001-2002, e in jur de 6000 euro, motor 150 CP, climatronic, xenon, piele, jante, inchidere, abs, esp, ETC. Sau la 10. 000 un E-klass.
Mai bine ia-ti masina noua nu se compara cu masina la mana 2-a cu cea noua
Wv polo, la second hand a-l iei aproape nou, consum mic, motor puternic, fiabil, incapator, te strecori cu el unde vrei, arata si frumos
Io (adica tati
) are o skoda fabia noua ii cam 8500 euro.mere fain. vreo 60 cp cred
Am eu (adica tati)OPEL VECTA C Anul Fabricatiei:12. 2003
Carburant:Motorina
Rulaj(km):100. 000 Km REALI!
Transmisie:Manuala
Norme poluare:Euro IV
Capacitate cilindrica(cc):1. 998
Putere(CP - cai putere):115
Consum Mediu (L/100km):6, 00 L/100 km
Culoare:negru Metalizat
Tip caroserie:Berlina
Nr.usi:4/5
Dotari
Filtru particule Computer bord Comenzi volan Airbag Jante aliaj ESP Oglinzi electrice+INCALZITE ASR ABS Sistem de navigare Geamuri electrice Inchidere centralizata Alte detalii despre autoturism
dublu climatronic bison, GPS, magazie 4 cd, 10xairbag, navigatie mare color, site cu anuntul si pozele PRET:8. 000 EURO NEG! super oferta http://www.carshop.ro/......345354.htm 0726119494==>NR DE CONTACT; NUME:CLAUDIU
Marina_Daniela_1992 întreabă:
Aurel100009 întreabă: