| JesterRO a întrebat:

Ce motor e ideal pentru un incepator?(vitezane) Am auzit ca Honda e mai manevrabila si ok.

Răspuns Câştigător
| lucianghio a răspuns:

Daca vrei un sfat de la unu' care a avut citeva motoare si mai multe cazaturi, ia-ti o Cagiva de 125 cc.Are de toate si pina te-nveti cu viteza este super.(prinde 150 la ora)

9 răspunsuri:
| sy46 a răspuns:

Dupa parerea mea, Kawa sau un Yamaha R125. Dupa, daca iti place Honda... e alegerea tahappy Oricum pentru mine cea mai cea e YamahaR1:X

| PauLa.M a răspuns:

Intradevar, si din punctul meu de vedere honda e ceva bun!
incearca Honda 954
sau Honda 1000RR

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am inceput cu zx6r

| JesterRO explică:

@Jhonny111
Omule, mersi mult pentru sfaturihappy Eu oricum nu am incalecat pe nimic deocamdata, din cauze financiare, dar aveam de gand sa o fac pe o cbr 600. De ce? Doar pentru ca un prieten foarte bun a facut astfel si o conduce de vreun an. Nu are nicio cazatura cu ea, dacat una singura din cauza unui conducator auto printr-o intersectie cadn era la inceput, si nu a mai mers pe alta motocicleta de niciun fel si nici scuter. Doar pe bicicletalaughing. Ce a facut el nu e general valabil. Depinde de om, iar eu cred ca n-ar strica daca as incerca ceva mai mic, vorba ta, apoi sa "merg" treptat spre alte modele mai satisfacatoare.
Eu stiu ca nu ar trebui sa fortez limitele si cele mai bune lucruri sunt facute la timpul lor, asa ca sunt dispus s-o iau de la 0 ca sa nu cumva sa sar peste vreun pas.

Tu de cend conduci?

| alexandra_3253 a răspuns:

Nu cred ca honda...eu zic k yamaha ori kawasaky sunt cele mai marfa sh bune

| jhonny111 a răspuns:

Depinde cat de incepator esti si la ce referi cand spui vitezane, normal pentru incepatori se recomanda de 125 cc iar ca marca te asigur eu ca Yamaha si Honda sunt cele mai bune, dupa care vine Kavasaki, Suzuky si celelalte.
Daca mai ai alte intrebari legate de moatoare intreaba pe cine stie, adica pe mine

| jhonny111 a răspuns:

Deci nu am mai intrat demult pe acest site, stiu ca este o intrebare veche, nu vreau sa jignesc pe nimeni pentru ca nu imi sta in caracter dar legat de intrebarile pe care le pun persoanele aflate in dificultate din diferite motive...nu cred ca ar fi deloc bine ca toti sa isi dea cu parerea daca habar nu au despre ce vorbesc si am vazut asta in multe cazuri iar asta este un exemplu, deci jester a intrebat ce motoare sunt indeale pentru un incepator? daca x crede ca 954 sau 1000rr este ideala pentru incepatori cred ca il vrea pe lumea cealalta pentru ca motoarele de 1000 cm3 sunt total excluse incepatorilor si ce este 954, 996 etc... fac tot parte din categoria 1000 cm3, cele de 600cm3. Intr-adevar sunt pentru incepatori dar depinde daca ai vreo experienta anterioara cu ceva mai mic de exemplu 125 cm3.Deci nu ar fi recomandat nici cea de 600 cm3 daca nu ai deloc experienta macar cu un scooter, minim macar asta asa ca persoanele sunt aici pe acest site sa fie ajutati nu ca altii care ii baga in ceata mai rau, mai ales sa le dea sfaturi cele 1000 cm3 sunt ideale pentru incepatori, poate fi chiar periculos asta numai cine stie ce inseamna motor de 600 cm3 sau mai ales de 1000 cm3
Care nu este de acord cu mine sa comenteze dar cu argumente! ii raspund pe masura la tot.
anonimu spune: daca vrei un sfat de la unu care a avut (cateva motoare) si mai (multe cazaturi) ia-ti o cagiva 125 cc, sunt de acord cu tine de 125 cm3 dar ma amuza faza cu sfaturile de la unu care a avut parte de multe cazaturi...

| alexrider a răspuns:

Cu siguranta Honda cbr 600 72, f3. Uita repede de cbr 954, 1000rr, r1

Invata intai sa mergi sa cunosti motocicleta, sa-i cunosti limitele, sa-ti cunosti limitele, cum se franeaza, cum se vireaza, cum se intra in curba, cum se iese din curba, counterstearing si altele. Baga id ul asta si iti spun tot ce vrei sa stii. azenkel